aracıma 51 lik düz boru warex son susturucu takmayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran orta susturucu kimisi tak kimisi takma diyor sizce hangisi daha iyi performans verir![]()
aracıma 51 lik düz boru warex son susturucu takmayı düşünüyorum ama kafamı karıştıran orta susturucu kimisi tak kimisi takma diyor sizce hangisi daha iyi performans verir![]()
1.3 accent ile ikisi arasında farkı (ortalı,ortasız) anlamanıza imkan yok. Orta olursa düşük devirlerdeki çekiş iyi olacaktır teknik olarak. Ama dediğim gibi bu farkı anlamanız o araç ile çok zor![]()
aracın kötülüğünden değil, orta varken ya da yokken olan farkı anlayamazsınız dedim.
motor hacminden dolayı ve takacağınız orta susturucuda spor tip olacağı için sadece ses olarak fark edersiniz. Performans olarak bunu algılamanız imkansız. Çünkü bir düşüş yaşanmayacaktır. Ses dışında değişen birşey olmaz diyelimBu yüzden orta takılabilir.
1,3 arabaya 51 lik düz boru fazla gelir 48 lik çektir,ayrıca gereksiz diyede düşünmeyin 1,3 motora headers,düz boru ( 48 lik ve spor orta lı) son susturucu + 18 hp aldık.
FN2-R
filtre bağla eksoz kadar ses alabilirsin
Beyler ben kendimde şaşırdım cidden ama çıkan orj headersi görseydiniz mondial motorlarınki gibiydiayrıca kafadan atarak değil yapılan ölçüme göre konuşuyorum. 1,6 motorların peşinde gitmemizde cabası
ayrıca araçta cai de var
FN2-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)