beyler kardeşimin iphone5 patlamış
kapanacak yani imei olayı yüzünden
yana yana pasaport arıyoruz
bana yol gösteringen pls
beyler kardeşimin iphone5 patlamış
kapanacak yani imei olayı yüzünden
yana yana pasaport arıyoruz
bana yol gösteringen pls
abi orjin pasaport bulmak çok zor kesin ve garanti çözüm biraz masraflı
en ucuzundan uçak bileti bulup kıbrısa gidip hemen geri döneceksin
giriş çıkış evrağıyla vergi dairesine harç yatırıp operatör işlem merkezlerinden yaptıracaksın kaydını
Benimde başıma geldi. Birisi aracılığıyla yaptırdıgım kayıt silinince yurt dışından dil okulundan gelen bir arkadaşın pasaport hakkını kullanarak resmi kayıta geçtim bende..
bizim ofisteki bir arkadaş kıbrıs'a gitti 1 saat sonra aynı uçakla geri döndü sonra kaydettirdi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
valla haftalardır yırtıyorum kendimi forumda bulaşmayın diye
140 kaydım patladı ve çözüm yok şimdilik
işin kötüsü kayıtları sildiremiyorumda orjin pasaport bulanlar var onlarda bekliyo
bir cep telefonunu kaç yıl kullanıyorsunuz ?
yıllık 50tl kayıt yaptırabilirsiniz..
garantili 1 yıl kesintisiz.. gelecek yıl tekrar 50tl vereceksiniz..
1 telefonu ortalama 3 yıl kullansanız 150tl maal olur... diger pasaport işlemleri falan derken inanılmaz pahalıya geliyor..
Tavsiye edecegim bir arkadaş var.. 6 aylık 30tl yapıyor 1 yıllık 50tl yapıyor ve kapanma derdin yok..
Baska baslikta sordum ama cvp bulamadim.
Telefon kayit edilmis bir pasaport un harcini yatirdim sonra baska yolla kayit yaptirdim,
O harci nasil geri alirim.
neyin garantisi? bu garantiyi kim verebilir? hala bunun reklamını yapıyorsunuz. illegal bir işlem, legal olsa diğer postlarda söylenenler gibi patlamaz.
mmustu abinin dediği gibi sistem değişiyor ve bu geçici kayıtların önüne geçilecek. turkcell bile ekranını kiralayan bayiilerin sözleşmelerini feshetti. kim ne derse desin, geçici kaydın garantisi olmaz.
Ayrıca;
konu başlığında bahsedilen veya yurt dışından almaya değer cihazlar öyle 2-3 sene kullanılmıyor. şuan piyasada hala iphone 3g'ler samsung s'ler dolaşıyor. şayet, ben kullanırım sattıktan sonra alanın elinde patlasın derseniz o zaman işin rengi değişir.
ne reklamıdır bu ?
ben 4 cihazımı kayıt ettirdim ALLAH'a şükür hiç bir sorun çıkmadı.. binlerce insan da kayıt yaptırdı..
ben çözüm olarak tavsiyede bulundum herkes tutturmuş bir reklam Muhabbeti ?
sanki para benim cebime giriyor benim de kaarım var.. tövbe tövbe yaa!!
Editliyorum mesajımı da biri daha reklam derse kayışı koparıcam..
Arkadaşının başına birşey gelse?
İşleri bozulsa?
Canı sıkılıp bundan sonra yurt dışında yaşamaya karar verse?
Sektör değiştirse?
Devlet geçici kayıt yani bir diğer deyişle sahte kayıt yapılan cihazları işlemez hale getirse?
Bugüne kadar sorun çıkmayan cihazlarında 1 hafta sonra sorun çıksa?
Sen mi karşılayacaksın madur olanların zararını?
Madem bu işte kârın yok, bu tarz sahtekârlıkları çözüm diye önerme insanlara.. Bu yapılan geçici kayıt uygulaması devleti kandırmaktır. Sistemdeki açıktan yararlanmaktır..
Hakana abi yazılanları okumadım sorun çözüldüyse bilmiyorum. Ben daha dün girdim TR'ye passaport musait gerekirse benimkine işletebiliriz![]()
bu mantıkla Türkiye'de yaşanmazillegal yola başvurmanın bedeli bu işte. bir gün 1500 lira para saydığın telefona hat gelmeyince öyle olmuyor işte. değil orjinal pasaportta, faturalı garantili cihazda bile imei çalınabiliyor. sorun yaşıyorsanız btk bu işlere bakıyor, bilgin olsun.
gerçek pasaportla ne gibi bir imei patlaması yaşıyorsun ? en fazla 1 telefon açarsın 1-2 dokuman isterler düzeltilir
şuan gerçek pasaport kaydı için kimse pasaportunu 100-200 tl ye vermiyor
haliyle ucuz kıbrıs bileti kollayıp günübirlik gidip gelebilirsiniz 250tl ye gidip geldiğimi biliyorum ben 100tl de harc deseniz zaten tr de pasaportu insanlar bu paralara veriyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)