Bi akşam kaldırımın başına arabanı çekip kitleyip gidiceksin ondan sonra napıcaklar nasıl çıkıcaklar oraya acaba?utandım resmen..
Printable View
Bi akşam kaldırımın başına arabanı çekip kitleyip gidiceksin ondan sonra napıcaklar nasıl çıkıcaklar oraya acaba?utandım resmen..
istanbula göç yada griş vizeli olsun..yaşamak için min 10,000 tl bağış yapılsın bakalım kimse gelip kapak atabiliyormu
Rusyada çekilmiş videolara bakmaya gerek kalmıyor bazen, bizde daha beterleri çıkabiliyor...
Burada bir kişi böyle bir şey yapmaya kalkışsa başına gelecekleri düşünemiyorum bile...
uzun süre sonra bu sene bir kaç kez bulgaristana gittim. babamın sağlık sorunları sebebiyle ev hastane arası sürekli ben kullanmak zorunda kaldım. zorunda kaldım diyorum çünkü her gün 150 km yaptım ve sürekli yanımdakiler tarafından uyarılıp durdum. kasaba içi ve şehirler arası hız limitleri yaya geçitleri sağ ve sol araç üstünlükleri gibi. duşununce biz istanbulda gerçekten kurallara uymuyoruz. yaya geçidinde birisi adım atsın trafik resmen duruyor. benim geçmeme daha 500 mt var adam geçse geçer durup beni bekliyor. gündüz farları açmak mecburi. bunun gibi bir sürü şey. kendimi trafiğe yeni çıkmış acemiler gibi hissettim.
konuyu sımdı gordum vıdeo yu ızleyınce yıne mı hayır dedım hergun aynı manzarayla bende karsı karsıyayım bırgun ıs cıkısı o kaldırıma cıvı serecegım :D
su hareketi almanyada yap hapise atılırsın.
Nasıl bir o..... çocukluğudur bu yaa öküz herifler durdurup kafagöz dalacan bu tiplere :mad:
Aracimi birgun yine ayni bu sekilde ama 1-2 mt daha asagiya parketmistim. Aracin arka kismi cok az birsey yaya yolunu engelliyor diye dunya ceza yemistim . Kaldirimda araba kullanmanin cezasi muhtemelen hapistir ki gelismis ulkelerde bu boyle olmalidir.
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps0b36be23.jpg
işyerim hadımköyde ve inanın her akşam iş çıkışında aynı manzara ile karşı karşıyayım.Ben kaldırımdan gidip de inmek için yer arayıp bulamayan ben böyle devletin amk diye isyan edenini bile gördüm
6 senedir okula gidip geliyorum bu muhabbet her zaman var. O hadımköy otobüsleri olduğu sürece devam edicek. Resmen millete kötü örnek oluyolar.
Yetkililerin dikkatini çeker mi bilmiyorum ama, şöyle bir kampanya başlatmışlar;
Kaldırım başlangıçlarında engelliler için eğimli yapılan kısımın kenarlarına birer demir korkuluk yapsalar keser belki bunları. Öküzümüz çok nede olsa korkuluk olmadımı anlamıyorlar.
video, bunu yapan mühendis kör oldu tadında olmuş :)
Nerde kalıyon Doğuş sen orda şimdi?... bizim almanyadada böyle sırf bisiklete kapatılmış köy yolları var hollandada kesin öyle yerler vardır ama bu göbekler hollandada aşırı moda ve acağip rahat.... ama trafikte iyi akıyor almanyada biraz daha HANSo var bisiklet sıkıştırna almanyada bol ama polizei yakarsa admaın a... k... :D
bizim kendimize saygımız olmadığı için bu manzaraları hep görüyoruz hep göreceğiz. trafikte araca binen adamın kimyası değişiyor , egosu yükseliyor. Oysaki aracı kullanan yine sokakta yürüyenle aynı insan.
her zaman söylerim cahil , kültür yoksunu, kendini geliştirmeye çabalamayan, mal gelmiş hayvan giden insanlardan oldum olası nefret ederim. Ama gel gör ki bizim milletin çoğu bu şekilde. Sorsan cevap hep aynı, o var şu var o kadar dert var tasa var , geçim sıkıntısı bilmem ne biz bunları mı düşünücez ! İnsan olmak veya olmaya çalışmanın hiçbir mazereti olamaz bana göre.
Katiliyorum. Ama ufak bir detay var. İnsanlarn hayvanlasmasi egitimsizligin bir sonucu. Halkina egitim goturemeyen devletlere yaziklar olsun. Halkin aydinlanmasini istemeyen, dusunmesini istemeyen, mallasmasini isteyenlerin sucudur bu bir yerde.
Bu arada dun temde hemen hemen kilometrebasi polis duruyordu emniyet seridinde. Bu durum hosuma gitti cunku bir polis aracini gectikten sonra havaya girip baska polis olmayacagini dusunerek emniyete atlayan insan musvettelerine polis hep supriz yapti ;) Eger polis hakkini vermisse 10 km lik yolda 2 kere emniyete girmekten ceza yemis olanlar olabilir.
Geçen sabah Vatan caddesi bağlantı yolunda giderken bir fiat ducato ısrarla emniyetten gitmeye çalışıyor, arabada geniş geçemiyor. Yol vermedim, arka sağ tamponumda beraber gidiyoruz. Az ilerde Trafik polislerini görünce usulca frene bastım solada kaçamayınca polislerin kucağına düştü :D
Sabah sabah yağlarım eridi :D
Video için eline sağlık
Ama milletçe medeniyet olarak bizde ilerleme kaydetmek ;
bisikleti modifiye edip arabalarla yarışmaya çalışmak gibi.
Eğitimle de direkt olmuyor maalesef aileden etrafdan görmeli ama ne mümkün armut dibine düşer misal aynen devam..
Yurtdışı örneklerinden sonra insan en çok Türkiye de ; bireylerin birbirlerine olmayan saygısı yüzünden lanet okuyor..
Sıraya kaynak yapan,
Şerite kaynak yapan,
Kendini akıllı sanan..
uzar gider..