885 kapaklı e30 325i aracım var 150-200 hp arası araçlarla denemek isterim yarın akşam denemek istiyen olursa görüşebiliriz.
885 kapaklı e30 325i aracım var 150-200 hp arası araçlarla denemek isterim yarın akşam denemek istiyen olursa görüşebiliriz.
nos yok kardeşim de ne mantıksızlık var
typer var denemek isterseiz
deneyebiliriz gelirseniz aracımı görmek istiyorum.
885 kapak standart değil .
aradaki 50 beygir kaç boy yapar biliyomusunuz.arkadaş onun için yazmış..
hani 650 700 hp arası tolere edilirde 150 200 arasındaki 50 de dağlar oynar.
vtec ler le yada 106 larla falan iyi denemeler olur...iynn rs ibonun clio rs le falanda olabılır.
885 kapak derken bi bilgiye sahip olmadığımdan soruyorum araç standart mı ?
çünkü 325 dediğin arabanın rakibi 200hp olması biraz garip geldi bana
specler nedir kaç shot nos basılıyo vs. bi acıklama yapmazsan deneme zor yaparsın yada çokk alakasız arabalar gelebilir![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Aracım stroker 2800cc 885 kapak 84mm piston var ben arabamı denemk istiyorum başka bi sebep yok kaç hpyi kaç boy geçiyorum veya geçiliyorum.
aracının plakası nedir dostum illa bi deneyen cıkacaktır aracım olsa bende gelirdim :/
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Ne cok sacma yorum var adam yazmış nos yok strokr 2.8 gidin deneyin işte
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Turbo oğuz teşekkür ederim kardeşim iyi dedin![]()
Aracın kapağı işlenmediyse 885 kapakta stock 325 kapağı, 84mm sıkıştırmayla oynanmadıysa pistonda stock m20b25 pistonu. krang kol ellenmeden nasıl stroke'landı anlamadım. 320i'den stroke ise bilemem tabi. iyi denemeler.
OTOBULL GARAGE
bende merak ettim bak şimdi
Orjinali 325 krank kol piston ve kapak işlemli 2.8 aracım daha ne diyim yarın akşam gelecem denemek istiyen varsa deneyebiliriz
Spec'te bi eksik olduğu belliydi zaten. Krang ve kol ile kullanılan piston + kapak m20'de fazladan 25-30hp demek. oda atmosferikte dağlar kadar fark eder. İnşallah güzel RS'ler GTI'lar çıkarda E30 sahneye çıkınca hot-hatchlere karşı neler yapabilecek görürüz..
OTOBULL GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)