yani bi şey demiyorum sana....
Printable View
Var da adam da bıkmış usanmış kadından :D
Bizim yan komsuda paso esrar cekiyo apartmanin bizim kattaki caminda kata girdigimde kafa bi ton oluyorum :D Uyardik ama hala ayni anlamiyor :d
Konuyu gunlerdir takip ediyorum ne olmus diye. Umarim mutlu sonla biter :)
Benimde apartta başıma geldi
Genç öğrenci arkadaşlarımız karşı komşum olmasına karşın kendilerinden geçiyorlar bağrışıyorlar ve duvarlarda gezen cinler gibi sesler çıkarıyorlardı(yeni binalarda garip tabii)..
Birgün gece 3 te bağrışmalar çağrışmalar uyandım..
Kapı gözünden bakıp olayı ufaktan dinledim hiçbir şey anlamadım..
2-3 kere çıkıp uyarsammı dedim..vazgeçtim fakat olay devam edince
Beylik tbancamı aldım sağ elime kapısını çaldım hayırdır gardaş dedim sorun ne!
Yo yo yo abi sorun yok özür dileriz arkadaşlar arası kavga vardıda vs hemen susuyoruz dedi..birşey demedim 3 metre yürüyüp kendi daireme girdim huzurla uyudum 15 dk sonra..
kat mülkiyeti kanunu nu inceleyin.
mesken sahibi yahut kiracı kişi sayısı ve kalan kişi bildirmek zorunda.
hergün fazladan kişi varsa evde başbakanlık sitesinden şikayette bulunun siz bıktırın kişileri.
yöneticiden meskende kim var yok bildirim kağıtlarını alabilirsiniz
bu arada topuk sesi vb sesler yalıtım ile giderilemez.
Bir kaç tane alıntı yapmayı beceremedim o yüzden sizinkinden yazıyorum..
Yaşım 25..Doğum tarihimi yanlış girmişim siteye ondan öyle gözüküyor..
Beylik tabancam var evet...
Delikanlı adammışsın vs deyipte alay geçenler için ise şöyle söyleyeyim..
Benim kafam attı görmeleri yetti arkadaş ben konu sahibi gibi sabırlı değilim..
Kimseyede zarar gelmedi hani..
Beylik tabanca ne demektir?
Ordu ve emniyet mensuplarına görevleri nedeniyle verilen silah.
Emekli oluncaya kadar devri mümkün olmayan silah.
:)
Son durum...
Semt Karakolundan polisler gelip uyarmışlardı hatırlarsanız. Onun üzerine ablalar aramışlardı
oturalım konuşalım diye... Hala gelecekler konuşmaya. Ama ben burada öğrendiğim gün netten
155"e şikayette bulundum. Biraz önce Semt Karakolundan bir memur aradı ve beni karakola
ifade vermem için çağırdı. Bugün gelemem yarın sabah 9 da gel dedi. Buraya kadar normal eyvallah.
Yalnız cepten aradı kapatırken; şikayetçi olduklarının da numarası filan varsa onları da ara onlarda
gelsin gibilerinden bi laf etti. Valla dedim numaraları yok bende. Bu nasıl iştir anlamadım ???
Şimdi bunlar gelip bu bir iki gün içinde konuşsalardı belki yarın gidip şikayetçi olmaacaktım ama
konuşmadılar artık kendileri bilirler. Yasal prosedür neyse o olsun. Dalga geçer gibi konuşalım
diyip kaç gündür ne arayan oldu ne de kapımızı çalan.
Yalnız son 4-5 gündür evde çıt yok. Sanki 2 insan yaşamıyormuş gibi ama evdeler. Demek ki
bütün yapılan bu gürültü kasıtlıymış !!! Demek insan; sessiz sakin insan gibi yaşayabiliyormuş üst katta !!!
dünyanın heryerinde aynı demekki bu olaylar. ingilterede gece vakti evin önünde gürültü yapan zencileri elimde bira şişesiyle kovalamışlığım var. bdha ses mes olmadı :) polis molis veya başka bi yolla korkutmak şartmış..