Cebi var mevcut ama suç işlerim dağıtırsam...
Printable View
hahahha :D
http://www.canavm.com.tr/FB,268,25,k...alar-knorr.png
Abi karakter olarak nasıl bir insansın ama ben olsam gecenin 3'ünde kalkar tavana çivi çakardım şikayet olup kapıya gelince uyku sersemi haliyle uyuyorum yeaaa diye pişkinlik yapıp sonra tekrar yapardım 2.ye geldiklerinde uyuyorum ses felan duymadım dersin sonra yat uyu 2-3 gün böyle yap sorun çözülür :)
Kerem abi sarp`i sal,acsin pipiyi isesin kapisinin onune,sonra cocuktur diyip gec sikayete gelirse de :)
oda olmadi hanimi yolla abi sarpla birlikte 1hafta akraba komsu biyere,ne yapiyosan yap.Simdi isin rengi degisiyo hanim ve cocuk evde olunca.O 1haftalik surecte bu sefer sen basla aynilarini yapmaya,ama yoneticiyide uyar.Sen eyleme baslamadan once gelsin 1gun misafirin olsun belli bir muddet,sonra hakliyken haksiz duruma dusme.
Ne kadar ses cikartmassan o kadar tepene bincekler cunku*ki binmisler* ALLAH kadin bagirisindan cirkefliginden korusun,cok zor.Erkek gibi dusunemiyosun mecbur cekiceksin,el dahi kaldiramassin*kadina siddete hayir*..
aklima baska bisey gelmedi,sakin ola ki evden vs tasiniyim deme.Kendi duzenini niye bozasin.
o 1hafta boyunca alem yap*calgi cengi,muzik* bass`i yukari daya.Hatta bi tavsiye daha desibel cihaziyla olc durumu,son ses muzik dinle vsvs.Alt yan vs komsunuda uyar.
Aklima bitek bunlar geldi valla..
Abi karakola git eve sessizce girin polisi kimse gormesin ama polis sahit olursa is biter
abi konuyu okudum ve malesef yasal olarak birşey yapamassın iki diyalogla halletmeye çalışacaksınız artık allah yardımcınız olsun kesinlikleüst kata çıkıp asabi davranmayın suçlu çıkarsınız
öncelikle geçmiş olsun , bir polis olarak fikrimdir ve bazı günlerde karşılaştığım olaydır komşuların birbirine yüksek ses veya müzik yayını ile rahatsızlık vermesi gecenin ilerleyen saatlerinde polis açısından yaptırımını söyleyeyim biraz komik ama...
kabahatler kanunu madde 36 dan işlem yapılır aynen aktarıyorum
Gürültü
Madde 36 - (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
Bu ikinci ve üçüncü gelişlerinde katlanarak devam ediyormuş.
3,den sonra da olay mahkemelik oluyormuş diye duydum bende...
edit: 2013 gerçek sahış 88TL olmuş
http://zabita.denizli.bel.tr/userfil...a_cezalari.pdf
yaw kolayı var. Her gün bunlar evden çıktıktan sonra çık kapılarına dandirik bir anahtarı kır kilitlerinde. Eve giremesinler. Çilingir cart curt uğraşsınlar. Ertesi gün gene bir sonraki gün gene yap. Kamera falan da yoksa kanıtlayamazlar. Etrafa iyice bak kamera falan olmasın. Ya da gündüz üstünde dolap falan olduğuna emin bir yerden incecik bir delik aç yukarı kata ki talaş tozundan deliği anlamasınlar. Oradan pis koku veren tüple hava bas yukarı. Çıldırırlar kesin.
Alt komşumuz benzer sıkıntıdan %100 haklı olarak geldi, 00'a kadar istediğinizi yapın, fakat 00dan sonra biraz daha dikkatli olun lütfen dedi, bir daha olmayacağını belirttim, ondan sonra 1 hafta içinde çok gürültü yaptık.( çok fazla arkadaşım gelmişti, kaçınılmaz oldu yani) O gelmeden gidip ben özür diledim, durumu belirttim.
Bence üstteki komşuları gidip sakince uyarırsanız bi çözüme ulaşabilirsiniz. Hala devam ediyorlarsa da onlar insanlıktan nasibinin almamış, komşuluk konusunda pek bilgili insanlar olmadığından hukuki yollara başvurun derim.
Allah Saßır Versin Aßi
Kerem abi bu aralar senin çok yi bir motivasyona ihtiyacın var Tayfun abi sendende rica ediyorum abi organizyonu ayarla
Kerem abi buna istinaden söylüyorum
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-ornegi-5.html
Abi buda daha önceki org.umarım herşeyi anlatır :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-mangal-4.html
Eeee ne yapıyoruz o zaman?
uğraşılmaz.
babamında beşiktaşta başına geldi.
2 zibidi taşıntı alt katına,sürekli bir gürültü...
ne yaptıksa olmadı.
ricamı etmedik,beşiktaşta gece önlerinimi kesmedik..
ne nuh ne peygamber dediler.
en son babam taşındı öyleki kendi eviydi.
kiraya verdi dikilitaşa taşındı.
aradan 3 yıl geçti bu zibidiler gitti babam kendi evine geri döndü
zabıtaya şikayette bulundunuzmu peki?
ben de bunu yazacaktım, gerçek polis çağırmak istediğimde ilgilenmiyorlar demiştiniz, iyi bir oyunculukla gözlerini baya bi korkutabilirsiniz bence.. devam ederlerse ikinci,üçüncü kez kapılarını çaldığınızda işe yarayabilir.. hatta bu son uyarımız aksi takdirde tutuklama kararı çıkacaktır ya da yüklü para cezası falan gibisinden korkutmak da iyi olur bence :D
Köpeği bahane ederek, durumu şikayet edeceğinizi söylerseniz bir nebze düzelebilirler belki.
Umarim o kokanalar burayi okumuyorlardir
ben internet ihbar bölümünden şikayet etmiştim. 15 20 gün sonra kapıya iki tane üniformalı polis gidince işlet değişti hemen tabi. :) etkili oluyor yani şikayet edin siz hiç uğraşmayın.
link bu abi, şikayet linkine tıklayarak açılan sayfada yapıyorsun.
https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
Mahkemeye ver kuzuya dönerler
bizimde yan apartman spor salonu sabah 9 da baslıyor aksam 10 a kadar filan sürekli yüksek sesli müzik , ıkınma , bagırma sesleri agırlık kaldırırken ... kafamız sikildi ama polis birsey yapamıyor , bu saatler icinde serbestmis ... ses o daya o kadar cok geliyorki telefondan herhangi bir müzik bulma programını actıgınızda direk sarkının ismi cıkıyor !! kısacası polis hicbirsey yapamıyor , o taraftaki duvara yalıtım yapmayı düsünüyoruz sanırım yapıcak bisi yok , sizede gecmis olsun
Bir yıllığına kiraya çık, evini de öğrencilere kirala.
Öğrencileri itina ile seç.
Sonra evine geçer, bir boya badana yapar oturursun mis gibi.
abi geçmiş olsun, alt komşuyum o 1-0 önde diye düşünme, ben asıl benim alt komşumdan çekiyorum. köpeği gezdirmiyorlar, balkonu resmen tuvalet olarak kullanmışlar. bir de yazık hayvana akşama kadar ağlıyor. şu aralar yağmurlu falan iyiyiz de tam altımızdaki balkonun *** çukuru olması sıcak havalarda sıkıntı yaratıyor gayet. hayvan besle demiyorum yanlış anlaşılmasın, balkonda mangal yak abi, çok iyi çözüm. bas kuyruk yağını da yansın bir güzel.bi gün balık, bir gün sakatat bence bir yerden sonra bıkar.
etkiye tepki denedinmi... Gece saat 3-4 sularında ses yap... tavana vur mesela... hergün düzenli yap... belki vazgeçerler... Olmadı narkotike isimsiz ihbar yap uyuşturucu satıp kadın pazarlıyorlar diye... rezilliğin ötesini yaşarlar... Ben köpeğim var diye giriş katı aldım ki alttakine pati sesi gitmesin diye , kapıcı gibi oturuyorum sırf insanlar rahat etsin , sesden köpelden rahatsız olmasınlar diye... Anladıgım kadarıyla anlattıgın kadarıyla yani sen sakin bir insansın , anlayışlı bir insansın ki seni bile delirtmişler başkası olsa davalık hapislik olur delirir yani... Ses izalasyonunun böyle yüksek seslere çözüm olacagını sanmıyorum yani öyle eşya çekmeği falan o kadar kesemez.. Kesen vardır eminim ama onlarda kesin ya küçültür evdeki alanı yada çok pahalıdır... Bence sen etkiye tepki dene :D
şu bahsedilen numaradan polis olayı aslında çok mantıklı..
biraz sert yüzlü elemanlar seçilip bir iki kez olay tekrarlanırsa sonuca ulaşılabilir gibi..
hatta biz elen şikayet üzerine bir saattir alt komşunuzun evindeyiz, olan gürültüye biz de şahidiz, yatıyoruz biz numaralarını da yapmayın, memuru kandırmaktan ayrıca bir şuç daha işlemiş olursunuz vs vs gibilerinden de konuşmalar etkili olur diye düşünüyorum..
veya gerçekte polis bir tanıdık bulunup, rica minnet eve çağırılıp olaya bizzat şahit olmaları da sağlanabilir..
elbet çıkar birileri, ***** ülkemizde tanıdık eş dost ahbap olaylarıyla hızlanıyor bu işler..
Kardeşim geçmiş olsun çok etkili bir yöntem önericem
Çivi Çiviyi söker yöntemi
Ses gelir gelmez alıyorsun eline et kesme tahtasını
sapından tutup hayvan gibi tavana vuruyorsun ses kesilene kadar
yada bir basto al ses gelir gelmez oturdugun yerden dürtükle
o ses çıkardıkça sen daha fazlasını yap o çıkardıkça sen daha fazla yap
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir
abi şikayet en güzeli bak emin ol. mahalleye bir ekip arabası gelip onların kapınına bir çıksın bak ertesi sabah o mahalle dedikoducuları nasıl mahalleyi kaynatıyorlar. sıfr mahalleye utançlarından parmak ucunda yürürler. tecrübeyle sabit :)
abi bazılarına acayip bazılarına saçma gereksiz ve cins gözükecek ama.. tavsiyem evde olmadıkları bir vakit dairelerinin kapısına üst tarafına domuz yağı sür.. ne işe yarar deme 1 ay sonra olanları izle :)
sizin oralarda varsa şalvarlı et de olması lazım lüks kasaplarda bulunur kolayca biliesiniz genelde büyü için kullanırlar ama biz yapmayı bilmiyoruz ama onlar öle sanacak :D bir iki derken onlar korksun kadınların böyle konulara takıntıları çok büyüktür.. unutmayın ;) küçük b,r olay gelmesin size korkudan eve giremezler o kadar diyim bırak ses yapmayı napcaz diye bir taraflarını yırtarlar tecrübe ile sabittir :D
Öncelikle çok geçmiş olsun, bizimde üst kat komşumuzla sıkıntımız var, duvarlar incecik vs.
Çok yaratıcı tavsiyeler var, ama eğer ruhsat sebebiyle yasal birşey yapamıyorsanız benim önerim kapı altından tahta kurusu gibi sıkıntı yaratıcak sürekli çoğalacak bir böcek türü atın uğraşıp dursunlar..
Allahım Yarabbim nelerden medet ummaya başladım
Kerem abi bizim burda domuz ürünleri satan yer var orda vardır eğer süreceksen:) sorayım varmı diye