valla 3 gün önce bende köpeğimle apartman dairesine tasındık (bahçe katı) , oğlum ilk defa apartman da yasıyor daha önceden müstakil evdeydik.. Vede nasıl sessiz bir bina anlatamam hepsi yaşlı başlı aksam 9 oldumu butun herkes yatıyor... E bizimki çıt gelse havlıyor diğer evden alıskanlık öyle ögrettik... Apartman kapısı her açıldıgında "hovv" diye gürlüyor... Bahçe katı bahçeye kediler geldiğinde onları görüp aglıyor kedilerde psikopat camın onune gelip bizimkini kızdırıyorlar... neyse alışır zamanla kedilere.. İşin en boktan yanı bütün ev laminant parke.. Bizimki yürürken evde pati sesleri fenaa "çat çat çat çat çat" inanılmaz ses çıkıyor 50 kilo hayvan.. ben bile rahatsız oluyorum... Birde binadan girip çıkarken nefes alma sesi çok yankılanıyor "höh höh höh höh" diye koşa koşa cıkıyoruz... Eve pvc laminant yaptırıcam veya komple halı tırnak sesini kesmek için çünkü ilk günden yan komşu şikayete geldihavlamasına yapabilecegim birşey yok en azından hırsızları vs uzak tutar apartmanın işine gelir ama tırnak sesini bir an önce çözücem.Birde eve kafes yaptırıyorum 2 mt 2 mt halıflexs döşeli yada öyle çözücem.Ben elimden geldiğince sessiz olmaya calısıyorum apartmanda biraz anlayışlı olursa sorun olmaz.Apartmandakiler biraz sevgi gösterse apartmanın maskotuda olur bizim kide işte görünüşü korkunç biraz..