Bugün son günü olan randevuma 16:20 gittim yaklaşık 1 saat sonra sıra geldi ve aracımın maliyeye kaydı olmadığı için işlem yapamayacaklarını belirttiler.neden randevu verdiklerini sorduğumda cevap yok gidin nakil taşıtlar vd oraya işlemi yaptırın belki sistemsel sorun vardır belki kaydınız yoktur dediler..şimdi müşt hizmetlerini aradım plakanızı girince bu uyarıyı veriyor dediler..yani telefon ile randevu alın çıksın ama internet üzerinden alırken yok..bunun nedenini sordum yine cevap yok.bugüne kadar o kadar aracı muayeneye götürdüm ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım.1 aracın yılda 3 kere muayene için randevu alma hakkı olduğunu da bugün öğrendim..yine kumar oynayıp yarına randevu aldım umarım sabahtan işleri çözüp öğlen aldığım randevuya sorunsuz giderim.
kaybettiğim günlere mi yanayım yoksa çektiğim çileye mi bilemedim.
o kadar gergin ve sinirliyim ki neredeyse suçsuz gişe görevlisine dalacaktım gişede
yarın vergi dairesine gidip sorunu çözmeyi planlıyorum.Bu olayda kim suçlu hakkımı kimden nasıl ararım arkadaşlar daha önce bu konuda tecrübe sahibi olan kimse var mı?