Arkadaşlar bu gün saat 15:00 da Cnnturk den canlı izliyebilirsiniz.Bugün yarışta yağmur bekleniyor. Takvimin en zor pisti sokakta yağmur lu mücadele izlemeye değer olur diye düşünüyorum haberiniz olsn![]()
Arkadaşlar bu gün saat 15:00 da Cnnturk den canlı izliyebilirsiniz.Bugün yarışta yağmur bekleniyor. Takvimin en zor pisti sokakta yağmur lu mücadele izlemeye değer olur diye düşünüyorum haberiniz olsn![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
çok fena bi yarış olucak gibime geliyo massadan yanayım tabiki ama bu koşullar oldukça insan tedirgin olmuyo degil yani![]()
kimi derdim ama, massa önde olduğu zaman pek bırakmıyo, antreman turlarında genelde kimi daha iyiydi ancak, massa önü açık olduğunda geçilmiyo genelde..
kalkışta kimi direk geçsin isterdim ama, massa temiz taraftan kalkıcak, kimi muhtemelen yağmura saplanıp bi sıra geriye düşecektir, bakalım...
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
çok zevkli bi yarış oluyor bakalım sonuna kadar daha neler olcak![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
kıbrısta malesef izleyemiyorumodamda cnn çekmiyo
uyuz oluyorum bu alonsoya gitti adama yandan yapıştırdı belli geçemiyeceği girerken ben bile görüyorum çakıcağını hala basıyo gaza dallama![]()
15 dk içinde belli olcakmış şiddeti izleyemedik doru düzgün ya gerçi spinleri izlemeside zewkli oluo![]()
herhalde netten izlemenin bi yolunu bulana kadar yarış biticek![]()
inşallah öle olucak gibime geliyo kriz geldi![]()
şimdi tekrarını gene verdi raikonen gerçekten çok fena çarpmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)