Şu adamın yerine bir soytarı olaydı tek yarış kazansaydı göklere çıkartılırdı. bu adam asla hak ettiği yerde değil.daha çok değer vermek lazım bu adama. Taşş....nı yesinler senin sofoğlu :)
Printable View
Şu adamın yerine bir soytarı olaydı tek yarış kazansaydı göklere çıkartılırdı. bu adam asla hak ettiği yerde değil.daha çok değer vermek lazım bu adama. Taşş....nı yesinler senin sofoğlu :)
Kesinlikle ve kesinlikle izlenmeli
Allah yolunu açık etsin.Gururumuz..
nasıl gururlandım, gözlerim doldu anlatamam. Türkiye'nin en büyük sporcusudur benim gözümde..
gururumuz kenan sofuoğlu.
Helal olsun be Türkiye'nin gururu. Allah başarılarını daim eylesin.
Staj yaptığım okulda okul müdürü elinde fotoğrafıyla geldi ben otomobilleri vs. çok seviyorum diye.. çpk gurur duydum
son cümle tüğlerimi diken diken yaptı.gururumuzsun sofuoğlu.
10 numara söz söylemiş Kaderimde yarışmak vardı Ben şampiyon olmayı seçtim :D Milli gururumuz başarılarının devamını bütün kalbimle diliyorum
O tarihte yer alacaktır...o bir şampiyon , helal olsun gururumuzsun .
redbull un daha kaliteli videolari var keske biraz daha guzel olsaymis..
paylaşım için teşekkürler,ülkemizde kıymeti bilinemeyen bir şampiyonumuz.
Rahatsuz Efsane AKYAZILI....54&61
O kadar zor bir hayatın içinden çıkmasına rağmen adamlığıyla, karakteriyle, duruşuyla her zaman takdir edilen bir şampiyon oldu. Hakettiği değeri görecek inşallah
yüzyüze yaklaşık bi yarım saat konuşmuluğum oldu. saygınlığı alçakgönüllüğü oluşu bi başka yaptığı işler başka
helal olsun gerçektendaha iyilerini hak eden birisi..
İnşallah çok çok daha iyi yerlere gelir hakettiği değeri görür.
3.kez dünya şampiyonu olan bir Türk ve biz ona yeteri kadar değer veriyormuyuz ?
Ne zaman vizyona gireceği konusunda bilgi bulamadım. Fikri olan var mı?
Televizyondan yayinlanacakmis simdi gördüm :)