Abi gercek bir sporcu helal olsun gururumuz.
Printable View
Abi gercek bir sporcu helal olsun gururumuz.
helal olsun çok güzel bir fragman olmuş duygulandırıyor
İnsallah Kenen Sofuoğlu gibi F1 şampiyonlarımızda olur....
motorsporlarının çeşitli nedenlerle geride kaldığı ülkemizde böyle büyük başarılara imza atmış birisi. biçoğumuzun başına onun başına gelenler gelse bırakın motora binmeyi bisiklete bile binmeyiz. abileri vefat ediyor,onlar için yarışmaya devam ediyor.helal olsun
dikkat ettimde 54 numarayla yarııyor sakaryanın plaka kodu 54 ve flımın ısmı 54 deyılmı :) helal olsun :)
Saygı duyulası kişilik. Gerçi ülkemizde magazin dünyasında boy göstermeden, rezillik çıkarmadan, kaza bela bir başarı elde edip devamını getiremeden bunu kazanmak zor ama, belli bir kesimin göz bebeği Kenan Sofuoğlu, diğerleri de zerre umrunda değildir zaten Kenan'ın. Allah yolunu açık etsin.
Helal olsun yürü be kim tutar.
kenan sofuoğlu belgeseli...
RED BULL | KENAN SOFUOĞLU BELGESELİ - "54" on Vimeo
Bu adamın şansızlığı Türk olmak .Diğeri ise parladığı dönemlerde soyadının TAHİNÇİOĞLU olmaması.
Kendi oğluna sağladığı kıyakların keşke yarısını buna yapsaydı da bu adam TV lerde bana destek lazım diye dolaşıp zaman kaybetmeseydi.
video ile bir kez daha gurur duydum... Allah çok daha iyi yerlerde göstermeyi nasip etsin. türkiye olarak arkasında olmamız gereken ama kimsenin umursamadığı çok önemli bir insan.
Yazacak birsey bulamadim. Bu kadar zorluklar cektigini bilmiyordum. Gozumde zaten degerliydi ama bu videodan sonra saygim dahada artti . Allah daha buyuk basarilar kazandirir insallah .