merhaba arkadaşlar ben köpeklerden pek anlamam, resimdeki köpeği bu sabah atölyenin önünde yatarken gördüm ekmek falan verdim çok acıkmış olmalı ki baya bi yedi , bana golden gibi geldi fakat dediğim gibi anlamadığım için anlayanlara sorayım dedim.
![]()
merhaba arkadaşlar ben köpeklerden pek anlamam, resimdeki köpeği bu sabah atölyenin önünde yatarken gördüm ekmek falan verdim çok acıkmış olmalı ki baya bi yedi , bana golden gibi geldi fakat dediğim gibi anlamadığım için anlayanlara sorayım dedim.
![]()
Doğrudur Golden bakabiliyor iseniz bakın zavallıya yine bir çocuğun ya da bilinçsiz birinin oyuncağı olup sokağa atılmış zavallım
Aptal derler alakası yok inanılmaz akıllılardır ve bildiğin adam kullanırlar ama muhteşem sempatik ve dost canlısıdr
golden yanınızdan ayrılmaz sahibine sadık olur ama biraz sabırlı olursanız eğitim şart ve eğitimi en kolay köpek cinsidir benim golden sözümden çıkmıyo şimdi 2 yaşında ama baya sevimli tatlı![]()
Kanka bakabiliyosan bak dükkanda duracak en sorunsuz köpek.Hem çok akıllıdır etliğe sütlüğe karışmaz geçer bi kenarda takılır kimseyi rahatsız etmez hemde kimse korkmaz herkesin rahatı yerinde olur yani![]()
Vorsprung Durch Technik
Lütfen bak sende sokağa bırakma zavallıyı zaten gerekli açıklamayı arkadaşlar yapmış çok üzülüyorum sokağa terk edilen hayvanlara neden alıyolar neden alıştırıp alştırıp sokağa atıyolar
kanka öncesinde nesi var nesi yok bilemediği için yeni karne verecek 30 40 arası bişey ödiyceksin ilk aşısıyla beraber 5 tane aşısı var vs vs![]()
Vorsprung Durch Technik
Barınağa bıraksalardı bari iğrenç insanlar, benim arkadaşlarım sahipleniyolar barınaktaki köpekleri önünüze kadar gelmiş değerlendirin lütfen. Çok kısa bi süre içinde zaten vazgeçemiceksiniz onsuz olmucak![]()
eğer alıp bakıcaksan çok büyük sevaba girersin. Herkes hayvan sevip bakacak diye bir kaide yok ama bunları ticari mal gibi alıp sıkılınca sokağa (çöpe) atan zihniyete deli oluyorum.
Gerçi çocuk yapıp bakamayınca sokağa bırakan zihniyete sahip bir yüzyılda yaşıyoruz. Köpeğe kediye çok takılmamak gerek..
Yahu hemen sahibini suçlamayın. Belki çalındı bırakıldı belki kaçtı belki evini bulamadı ???
Belki sahibi de onu arıyor ?
Gerçeği bilmeden vurun abalıya )))
Annemin bile bunca yıldan sonra köpek sevmesine vesile olmuş çok mübarek bir hayvandır
Top görünce dünyaları değişir, insanlara özellikle çocuklara çok sıcak kanlıdır kendini sevdirmeyi sever, evde hiç bir şeyi kırmaz dağıtmaz, eğitimini verirsen çok iyi söz dinler.. kısaca çok şirin hayvanlardır al koynuna yat yani
Bir de mümkün olduğunca yalnız bırakmamak 5 dakka da olsa günde 3 kez dışarı çıkarmak 2-3 güne bir de parka bahçeye götürmek iyidir yoksa bunalıma giriyorlar.
Bu da bizim yaramaz; 6 yaşına girdi ama hala 6 aylık gibi koşturuyor
![]()
evet bi taraftan başladık bakalımveterinere götürdüm 1.5 - 2 yaşında olduğunu hastalığı olmadığını ama çok fazla aç kaldığını söyledi yem aldım tasma aldım falan 1 hafta sonra kuaföre götürücem
veteriner 1 hafta size alışsın tamamen alıştıktan sonra burda yıkarız ya da kendiniz şampuan alıp evde yıkarsınız dedi.
mutlu oldum ya laa
mama kabı almayı unuttum şimdilik bununla idare edicez...
koltuğu biraz salya yaptı
![]()
bu biraz hatun işi oldu başka rengi yoktu ben bunu karbon kaplarım![]()
yaa bide veteriner çok aç kalmış dedi ama mamayı yemedi ,acaba ortama alışmadığından dolayımı yemedi anlamadım :S veya veteriner yanlış yem mi verdi acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)