User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
66 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yeni Mercedes Citan

GörkemT. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni Mercedes Citan

Mercedes-Benz’in yeni hafif ticari aracı Citan, sürüş dinamiği, çevikliği ve performansı ile sınıfının en iddialı aracı olarak satışa sunuluyor. Güvenli, hassas ve konforlu bir kullanım sağlayan yürüyen aksamı, özel tasarımı, zengin güvenlik donanımı ve ekonomik motor seçenekleri ile yeni Citan, Mercedes-Benz’in tüm karakter özelliklerini taşıyor. Dış tasarımında dinamik çizgileri ve etkileyici radyatör panjuru ile bugüne kadar Sprinter, Vito ve Viano’dan oluşan Mercedes-Benz hafif ticari araçlar yelpazesine tam uyum sağlıyor.

Aracın en önemli üstünlüğü, çok yönlü kullanıma uygun olması. Yeni Mercedes-Benz Citan, hem aileler için ideal bir araç, hem de iş amaçlı kullanımda tüm ihtiyaçlara cevap veren bir iş ortağı. Geniş yolcu kabini , yüksek sürüş dinamiği, çevikliği, ekonomik olması ve farklı alanlarda kullanıma uygunluğu aracın önemli özelliklerini oluşturuyor.

Üç farklı dizel motor seçeneğiyle (75 hp, 90 hp ve 110 hp) yeni Citan hem düşük yakıt tüketimi hem de düşük işletme maliyetlerine sahip. Aracın Euro 5 emisyon normuna uygun yeni nesil motor seçenekleri, elektrik destekli hidrolik direksiyonu ve vites değiştirme göstergesi, ekonomik kullanımın temel taşlarını oluşturuyor.
    Etkileyici görünüm, konfor ve üstün güvenlik, aracı hem aile, hem de iş amaçlı kullanım için en uygun seçenek haline getiriyor. Yeni Citan’ın ergonomik konsepti ve yüksek kaliteli iç mekanı, iş için kullanımda konforu ve sürüş keyfini artırıyor. Güvenlik açısından yeni Citan geniş bir standart donanıma sahip. Stabilite programı ADAPTIVE ESP ®, fren asistanı ve ABS’nin yanısıra ön koltuklarda ön, yan ve perde hava yastıkları kullanıcısına tam güvenlik sunuyor.

Tüm Mercedes-Benz marka hafif ticari araçlarda olduğu gibi Mercedes-Benz mühendisleri tarafından çok kapsamlı bir geliştirme sürecine tabi tutulan Citan’ın üretiminde de, Sprinter, Vito ve Viano’nun geçtiği tüm kalite süreçleri birebir uygulanıyor. Geliştirme sürecinde öncelikli olarak ele alınan süspansiyon, sürüş emniyeti ve yakıt ekonomisi, Mercedes-Benz standartlarına göre yeniden tasarlanarak markanın tüm kalite standartlarına uygunluk sağlandı. Geliştirme sürecinin yanısıra üretim aşamasında da Citan’ın kalitesi, yine Mercedes-Benz mühendisleri tarafından sürekli kontrol ediliyor ve onaylanıyor.

Yeni Citan’ın geliştirme sürecinde Türkiye pazarındaki hafif ticari araç müşterileri de belirgin bir rol oynadılar. Türkiye’nin, Avrupa’daki en geniş hacimli ikinci küçük ticari araç pazarı olmasından hareketle aracın geliştirmesi sırasında Mercedes-Benz Türk A.Ş. yöneticileri aktif olarak Citan’ın Türkiye şartlarına en uygun, hem aile, hem de iş kullanımını destekleyecek şekilde geliştirilmesi için katkıda bulundular. Devamındaki proje aşamasında ise pilot olarak seçilen 5 Avrupa ülkesine (Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, İngiltere) Türkiye de dahil oldu. Tüm pilot ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de geniş kapsamlı bir pazar araştırması ve fokus grup çalışmaları yapıldı. Böylece Avrupa pazarlarında ağırlıklı olarak ticari kullanıma hitap eden panelvan versiyonları üzerinde durulurken, Türkiye pazarı için hem aile, hem iş kullanımına uygun olan kombi modelinin özellikleri Türkiye’deki kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde belirlendi.

Yeni Mercedes-Benz Citan Türkiye’de Autoshow Fuarı’nda tanıtılarak Aralık 2012’de satışa sunulacak.

ehrin Yeni Kahraman

Arka taraf partner gibi sanki sizce tutulur mu bu araç?

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kangoo mu mercedes mi ona krar vermek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ne gerek var hele Mercedes gibi bi markaya

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ömrü hayatımda mercedesin bu kadar maliyet kaygısı içeren bir araç ürettiğini görmemiştim. iç mekan çok sade ve soğuk duruyor. İlk kez bir almanı bir fransıza tercih ederim. bkz:Berlingo.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömrü hayatımda mercedesin bu kadar maliyet kaygısı içeren bir araç ürettiğini görmemiştim. iç mekan çok sade ve soğuk duruyor. İlk kez bir almanı bir fransıza tercih ederim. bkz:Berlingo.
    bana baya bı malzeme cıkar bak citandan

İlker G.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes Kangoo Gereksiz olmuş bence.

EvoX
    Misafir
    Çok plastik kullanmışlar içerde.

car wolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kangoya logo değişimi yapmışlar

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana baya bı malzeme cıkar bak citandan
    akü bir 10 sene daha ağzın durmaz

Alıntı EvoX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok plastik kullanmışlar içerde.
    başka ne kullanıcaklardı ? Lakin plastik var plastik var.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dış görünüş kangoo olsada mercedes standartlarında bir araç olacağı için kalite farkı olacaktır.Hayırlısı olsun ne arabalar tutmaz dediler de cadde de fink atıyo
    #eksikpazar

EvoX
    Misafir
    akü bir 10 sene daha ağzın durmaz

başka ne kullanıcaklardı ? Lakin plastik var plastik var.
    Kast ettiğim sert plastik yumuşak plastik kullanılabilirdi.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autoshow'da inceledim, Connect'in içi bile daha lüx duruyor(GLX versiyon için konuşuyorum). Dayamışlar sert plastiği. Bir Mercedes estetiği yok.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Autoshow'da inceledim, Connect'in içi bile daha lüx duruyor(GLX versiyon için konuşuyorum). Dayamışlar sert plastiği. Bir Mercedes estetiği yok.
    bende autoshowda baktımda kangoya yıldız takmışlar.
    çok kötü bi şey olmuş ama araba falan değil yani
    a serisi fenaydı
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen katılıyorum.

Alıntı Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dış görünüş kangoo olsada mercedes standartlarında bir araç olacağı için kalite farkı olacaktır.Hayırlısı olsun ne arabalar tutmaz dediler de cadde de fink atıyo
    eğer tasarımda taviz vermişse bu araç için kalite de gözümde düştü açıkcası.Ben 10 üzerinden Mercedes'e bu sefer 3 veriyorum Crafter ile Sprinter'in arasındaki benzerliğin üstüne bi de bu eklenince Mercedes ne yaptı böyle demekten alamıyorum açıkcası kendimi

For ever BMW
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelsin 1.3 ticari mersolar. kangoyla vito çarpışmış, berlingonun arkası gibi bişey çıkmış ortaya.
    camasızını yapıp, teneke jant takıp, ticaretin lüksü olur. amortisörmü makasmı var acaba arkalarda
    bmw, mersedes gibi almanların 2000+larını sevmiyordum bundan iyi işler çıkacak bana. yollara çıksında hele bi

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ne iğrenç bi direksiyondur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Valla gereksiz ve kopya gibide dursa, nemo ve fiorino kadar sacma sapan bi aşırı kalitesiz parca kullanmamıslardır.
    #KGdetanirlar

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fuarda inceledim, bu araca 53bin verecek insanları merak ediyorum.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes'in ihtiyaç duymaması gerek böyle şeylere. Yeni A serilerinde kullanılan Reno Motorlarının gazıyla heralde bu kangoo cakması seyı uretecekler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)