User Tag List

Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
419 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. köprü ile birlikte 3. havaalanı (karadeniz tarafında) ve oraya geçen, şehir içiyle E6 kadar giriş çıkışı olmayan (transit sayılabilecek - Gebze'ye kadar uzanan) bir otoban lazım olur o durumda en azından.
    Öyle bir yol var ve yapımı devam ediyor. Dün Çatalca'dan girdim o yola ve Karadeniz şeridini takiben, 3. Havalimanı güzergahından geçerek, Kemerburgaz üzerinden, Kağıthane'ye ulaştım. Yolda gezici radara rastladım ama yemedim Mükemmel bir yol tavsiye ederim. Yer yer yapım aşamasında olsa da... Özellikle Çatalca'ya 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş efsane bir otoyol yapılıyor.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç km hızla yemişsin cezayı ?
    abi 98 km hizla yemisim cezayi..
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

ersin55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle bir yol var ve yapımı devam ediyor. Dün Çatalca'dan girdim o yola ve Karadeniz şeridini takiben, 3. Havalimanı güzergahından geçerek, Kemerburgaz üzerinden, Kağıthane'ye ulaştım. Yolda gezici radara rastladım ama yemedim Mükemmel bir yol tavsiye ederim. Yer yer yapım aşamasında olsa da... Özellikle Çatalca'ya 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş efsane bir otoyol yapılıyor.
    güzel yol yeni yapıyorlar ama sürekli gezici radar mevcut orada o yolda dikkat edilmesi gerek.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi 98 km hizla yemisim cezayi..
    Geçmiş olsun valla, gezici radar gözlemek lazım artık yolda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yol aslında çok eski bir proje, kırklareline doğru planlanan bir yol..

seneler önce başlandı göktürk köyüden öteye gidememişti.. 2010 da devam etmeye başladı.. o zamanlar Pendikte işe gidip gelirken, trafik fena olunca, hasdal kavşağından çıkıp kemerburgaz yolu üzerinden arnavautköyün arkasından hadımköye giderdim eski yollardan.. hadımköyden dönüp bahçeşehire..

45 dk sürerdi ama keyifli olurdu

şimdi 3 cü havaalanına ve yeni kurulması planlanan bölgelere hizmet edecek o yol

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu Yakasın'Da belki bilenler vardır Uğurmumcu-Samandıra Bağlantı Yolun'da 93 KM/H ile radara girmişiz geçen hafta geldi cezası Siyah-Beyaz İstanbul Hatırası çekip göndermişler 343-TL erken ödeme ile 250-TL olarak ödedik mecbur..

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim bu çile bitmicek anlaşılan. Şu il trafik komisyonuna bir yazı yazsak sonuç çıkar mı ?
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam en sag şeritten 80 le giderken arkama giren kocaman okul taşıtı sellektör kolunu koparttı solum boş olmasına ragmen en son sabit bıraktı arabanın kapısını açıp küfür ettikten sonra gitti hala e5de bi tek bizim haberimiz varmış gibi davranıo insanlar anlamadım gittim :S
    JoYTeaM

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam en sag şeritten 80 le giderken arkama giren kocaman okul taşıtı sellektör kolunu koparttı solum boş olmasına ragmen en son sabit bıraktı arabanın kapısını açıp küfür ettikten sonra gitti hala e5de bi tek bizim haberimiz varmış gibi davranıo insanlar anlamadım gittim :S
    Bende buna uyuz oluyorum işte. Gel kavga et direk. Sol boş ortadan veya sağdan gidiyorum niye beni taciz ediyorsun? Konuyu açma sebebimde bu yüzdendi kanka.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu gibi durumdalarda keşke arka camımda projektör olsada yakıp sellektör o değil bu diye cevap versem diye iç geçirmişimdir. Gerçi bu zihni sinir projesini elin Japonu yapmıştı, o projeyi bir yere kaydettim ama bir türlü bulamıyorum, bulursam bende yapacağım.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anadolu Yakasın'Da belki bilenler vardır Uğurmumcu-Samandıra Bağlantı Yolun'da 93 KM/H ile radara girmişiz geçen hafta geldi cezası Siyah-Beyaz İstanbul Hatırası çekip göndermişler 343-TL erken ödeme ile 250-TL olarak ödedik mecbur..
    Orada arada bir radar oluyor, hız sınırıda oldukça düşük, hele sabah körü feribota yetişmek için o yolu kullanıyorsan tam bir işkence oluyor. Yolda bir tek benim olduğum bir sabah, radar korkusuna 70km/h ile gidiyorum, bir ara baktım sağ ve soldaki manzara hep aynı, kendi kendime o an şunu dedim, oğlum sen galiba büyük boy koşubandı üzerinde araç sürüyorsun o yüzden görüntü değişmiyor

Keza Kurtköy-Pendik bağlantısında da radar olabiliyor.

snaphanar
    Misafir
    cok gereksız bencede

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5 te kendim 70 le gidip millet yanımdan basa basa geçtikçe acaba biz mi takıntılı olduk bu konuda, yoksa hiç kimsenin haberi mi yok ya da kimse takmıyor mu çözemedim gitti

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gibi durumdalarda keşke arka camımda projektör olsada yakıp sellektör o değil bu diye cevap versem diye iç geçirmişimdir. Gerçi bu zihni sinir projesini elin Japonu yapmıştı, o projeyi bir yere kaydettim ama bir türlü bulamıyorum, bulursam bende yapacağım.
    bu hep aklımda, mümkün olursa çok güzel olur
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni çıkıcak mercedes gla ların ön farlarında projektör var.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mj105
    Misafir
    Benim bacanak Almanya'da yaşıyor. Orada böyle bir olay olduğunda eğer yanınızda bir şahit varsa polisi arayıp plakayı ilettiğinizde (örn: Şu anda falanca yerde filanca plakalı araç beni taciz ediyor) foto video istemeden çeviriyorlar adamı. Hatta şöyle demişti (Kendisi tır sürücüsü) Biz sağ şeritten sollama amaçlı bile orta yada sol şeride geçemiyoruz. Bazen taksiciler önümüzde 70le gidiyor ses edemiyoruz, sollayamıyoruz. Sellektör yapsak bildirseler ceza yiyoruz. Paşa paşa arkasından 70le gidiyoruz. Ayrıca takip mesafesini korumak zorundayız 70le gidiyorsan minimum 35mt. Yaklaşırsan yiyorsun cezayı diyordu. Oradaki sistem takip mesafesi kontrolüde yapabiliyormuş.

Amaç üzüm yemekse üzüm yenir, ama buradaki amaç bağcıyı dövmek ( bağcı biziz bu arada )

emirreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen sayfalarda bır arkadas bahsetmıstı bulamadım avcılar - k. Cekmece arasında kı kameraların baglantısı henuz yok demıstı ama son durum ne?
    Ömür İmtihanla Geçiyor

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birgün 70 le giderken ölmekten korkuyorum.yakında araba falan kullanmayıda unuturum zaten..reflekslerim zayıfladı.çoğu zaman arabayı şeritte bile tutamıyorum sebebim olacaksın 70kmh sebebim
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün İMÇ'ye girmem gerekti vallahi girmekten korktum otobüs şeridinden geçmem gerekeceği için Sonra yaramaz çocuklar gibi kameranın olmadığı tenha bir noktada aniden geçtim girdim işparka Harbi şizoya bağlıyoruz yavaş yavaş. Aman gezici radar, aman sabit radar, hoop otobüs şeridine kaydırma ceza yersin. Hay....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)