çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Printable View
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Çok geçmiş olsun. Çok ama çok dikkatli olmak lazım.. Yakın bir arkasmn başından geçmişti ;
Galerici int. aracı görüp pazarlıgını yapıyor aracını getir alalım diyor. Arkadaşm tek başna gidiyor.
Orada bir ağırlamalar yemekler , arac 2. planda bız dost kazandık vs . Bahsi geçen yerin önundede hatırı sayılır araç var ve guven veriyorlar.
Aracı bir şekılde baştan noter sonra banka olarak ayarlıyorlar ve olan oluyor.
Kaçıp gidiyorlar. daha sonrada bilinen senaryo.
Parayı 4 ay sonra çok farklı yollar kullanarak alabildik.
Bu şekilde kaç kişinincanlarını yaktılar hiç belli deil.
Herzaman en az 2 kişi olunmalı para almadan asla satış olmamalı. Tekrar geçmiş olsun. Allah hiç birimize böyle olaylar yaşatmasın.
geçmiş olsun , artık hiçbir ticaret tek yapılmaz hale geldi illaki yanında birileri bulunacak ..
çok geçmiş olsun benim başıma gelse kendimi tutamazdım birde maslak sanayiyse vay hallerine :D
Dikkat Etmek Lazım Cok Gecmis Olsun..
Geçmiş olsun ben 2500 tl den olmuştım o günden sonra insanlara güvenmeye tövbe etdim aman deyim
kardeşim allah korumuş valla çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Bu tip kişileri ifşa etmek lazım.
Büyük geçmiş olsun , ne günlere kaldık kardeşim..
Alım satıma hiçbir zaman tek gitmem, yanımda mutlaka birisi olur. Babamı da tek başına göndermem. Bu devirde kimseye güvenilmez. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız gerçekten
Gcmis olsun iyi suzmussunuz.simdi dusununce ben.belkide orda notere gitmek basla arabaya binmeyi kabul edermiyim acaba diye dusundum bian.tecrube oldu valla
Cok guzel sezinlemissiniz durumu, cok gecmis olsun.
ALLAH korkusu yok bunlarda aslında sen sezmişsin olayı sende 3 5 tane adam cağırcaktın kafalarını gözlerini patlatıp gitcektin neyse geçmiş olsun
böyle kansız şerefsizlere güzel temiz kazma sapıyla paket edıceksın ! büyük geçmiş olsun böyle konularda cok dıkatlı olmak lazım valla. helal olsun sızde anlamışsınız herkez yapmaz.
bundan 3 sene önce scirocco marka aracımın kredili olduğunu söyledimm. adam sorun değil hallederiz deyip hesabıma 25.000 lira geçmiti.... bundan 2 ay öncede new beetle aracıma 1.8t motor koymaya sanayiye giderken bi adam aradı arabayı alacam diye abi niyetin ciddiyse bi kapora yatır dedim.. bankaya gittim baktımm 5000 lira yatırmış... iyi insanardan cook fazla var.. :(( umarım iyiliklerinden başlarına hiçbirşey gelmez
aman aman bu konularda pek tecrübem yok iyi oldu bunu paylaşmanız çok saolun , Allah c.c hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eder umarım
Geçmiş olsun. İyi farketmişsiniz.
Geçen gün satış vermeye gittim. Parayı gördüm elime alıcam öyle satış vericem ama bu olaylardan dolayı pimpirikliyim. Para sayma makinası arıyorum. Notere sordum. Korkuyorum sahte para yedirtecekler diye. Çok uyanık olmak lazım çok. Şerefsiz o kadar çok ki.
piyasada çok sahte para dönüyor sakın sakın elden para almayın.. geçen bende 200tl sahte para yedim sıkıştırmışlar araya çevremde çok arkadaşlarımda 100tl - 200 tl lik sahte paralar yediler piyasada çok sahte para dönüyor heleki araba gibi yüksek mevlalarda alan adam bile parasının içinde sahte para olduğunu bilmeye bilir..