bu makina tr'de turbolanmamış direk turbolu amerikadan getirtilmiş
Printable View
keşke bu akşsam gelseydı yaa
denerdık bugun ıyıydım :D:D
kaan olm senin araba 30 boy oynamış:))) eski haline göre.
maššallah allah sahibine kazasiz belasiz surmek nasip etsin:D
Jamda poker HAde start ver Projeye okumakla olmaz:)
paraşut al kaan ...
Amerikalı cengiz in motoru bumu ozaman ? çok duyduyduk bu motoru ...
Motorun standart halinide biliyorum burdamı turbolandı ordamı bilemicem fakat standartkende buradaydı turbolu şekilde oradan alınmadı üzerindeki Stage 3 kitte bu
http://velocityracing.com/2007/turbo...three_2007.htm
Distrübitörlük sayfasında zaten gözüküyor
Istanbul, Turkey
Cengiz Mise Engineering, ISTANBUL, TURKEY . +90- 537- 895- 7121
e-mail:drricenyc@aol.com
Motorun sahibi Velocitynin Trdeki mekanikeri her türlü bilgi birikimine ve imkana sahip zaten Amerikaya gidip gelen birisi o yüzden başkasının motoru turboladığını zannetmiyorum kendisi zaten bu işi yapıyor.
Hahah kanka düzde iyi diyosunda virajda napıcaz bak bu kitte GT35 var 600 e kadar destekliyormuş biz napıcaz :D
Evet kanka caddede denk gelmişindir zaten illaki onun eski motoru..
Masallah :)
Birkac tane var sanırım turbobusa ;)
Hay masallah.. :)
adanadada turbobusa mevcuttur
ben tr de tek falan yazmadım turbo busanın fotolarını koydum sadece
olsun bol bol olsun tabiki ...
hızlı arabalar hızlı motorlar çeyrek mil drag için hazır olsun ki gorucez pek yakında en hızlı aracı türkiyede ...
adil ortam dogru ölçümlerle ...
pek bi yakında açıklıycaz inaşallah ciddi bi iş olduğu için ayrıntılar oturmadan acıklamıyoruz şuan ...
walla ben heyecanla bekliyorum izlemesi çook zevkli olacak ;)
bu aracta gelir umarim . sonucta el emegi goz nuru , emek harcanmis guclendirilmis araclar . ayrica bu organizasyona katilim nekadar cok olursa . cekilen fotograflarla videolarla da yurt disi forumlarda kendimize yakisan reklami yapabiliriz diye dusunuyorum .
benim için kan ter koşturmaca olucak ama izleyenler için zevk otesi planlarım var :D
yakında acıklama tarih vs.. herşeyi bi arada acıklıyacagız inşallah suan için üzerinde çalışıyoruz eksiksiz bir iş olsun istiyoruz ...
1 kez deil senelere yayılıcak bir organizasyon serisi planımız ...
2008 le başlayıp sürecek ...
ona gore fotografci arkadaslara ve video cekicek kisilere bu isin onemini aktarmalisin :D ozellikle video kismina , bence her arac ta incar camera olayina gidilmeli diye dusunuyorum . bukadar ozenle hazirlanmis bir org her detayini dusunmek gerekli , sen yaparsin ama ya :D