ben temmuz agustos arasi dusunuyorum gelmeyi 40 45 gun kalirim gibime gelior , sen tarihi ayarla bizde bi ceki duzen veririz kendimize . isterim yani gelmek .
Printable View
AMS de var. Başka türlü kalkmaz alet :)
bitane motorları geçen msupra vardı.. bunu da geçebilirmi?
maşallah :D
Foto supher Psycho Motor Psycho Adam urku cok yakışıklı cıkmışssın :)
IImiş Allah kazadan beladan korusun... :D
yolda gittiğini gördüğümüğz turbobusa istiyoruz :)
maşallah tabiki ;)
maşallahh :)
velocity kendisi yapmıştı bu motoru şimdi hatırladım.dergide okumuştum her şeyini kendileri yapıyolar kontrol panelide bunukiyle aynıydı.yani demekki bu motorla omotor aynı:Dama dergideki motoyaşar yazan daha profesyonelce yapılmış gibi yoshimura body felan bilenler vardır tabi.
kazasız belasız süper motor olmuş
cok guzel olmus
binmem binenede ii gözle bakmam ölürsün be abi bunla :eek:
,....................edit
makina kitlendi aynı msjdan 3 tane gönderdi.kusura bakmayın:o
tool Çalışırken var ama giderken maalesef cekemedik o sıra kendi arabamızlla ugrasıyorduk Dogan agbiden isteriz yollar videosunu ama yurdugunu biz gorduk cok motordan anlamam ama gayette yuruyordu isteriz yollarlar
ayrıca EKEray sıktıgını falan derken nedemek istedin anlamadım ayrıca nedir seni bukadar eglendiren onuda anlamadım motor benim deil söyleriz hatta istersen 2 hafta sonra manisada bir yarış daha var oraya gelirsin gözünle görürsün madem merak ediyorsun buna değer bence.
Ders calısmaktan beynim sulandı galiba kusura bakma geliba biraz üstüme alındım neyse sorun yok Koray ben arabayı yukledik giderken yanına gittim agbi neyle deniyceksiniz dedim sizin arabaları hep yuklediler ben burdayım kalkmak isteyen yok dedi yani adam gayette denemek için getirmişti acıkcası onunla kalkmaya kimse yanaşmadı gibi oldu .
kupa töreninden sonra msupra ve turbo busa kalkışı yapılacaktır die anons yapıldı fakat kalkış olmadı
maşallah. tekerine taş değdirtmesin allah.