pisti gordukce uzuluyorum sahıpsız kaldı bence ugrasın degerlendırın fotoseller aydınlatma sıstemlerı wthlı asvalt trubın((
![]()
pisti gordukce uzuluyorum sahıpsız kaldı bence ugrasın degerlendırın fotoseller aydınlatma sıstemlerı wthlı asvalt trubın((
![]()
antalyada karain havaalanı var tr deki en büyük pist .talihsiz kazanın oldugu pist izin alabilirseniz en müsait yer açık kapalı alan kmlerce2 boş alanlar var![]()
Karain'i THK sportif havacılık alanı olarak kullanıyor, prefabrik yapılar eklendi, iki yılı aşkın süredir yatılı havacılık kampları oluyor; serbest paraşüt, yamaç paraşütü gibi. Geçenlerde konuşulmuştu yine Karain, THK izin vermiyormuş bu tarz organizasyonlara. Yoksa söylediğiniz gibi boş alan oldukça fazla, çok uygun olabilirdi.
Edremit tarafında bir pist var 3100 metre şimdi ölçtüm hem İstanbul'a yakınlık ve konaklama olarak avantajlı.
![]()
Tunerviper ve fikir veren arkadaşlar, teşekkürler.
Teşekkürler fikir verdiğiniz için.
Fikirler geldikçe proje olgunlaşacak. Haydi bismillah.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
[QUOTE=coolvtec;6804980]karaburun düzlüğümüz var, 8km. her iki taraında da çıkışlar. birinde karaburun çıkışı, birinde urla çıkışı. ring yapılabilir
bir de madem sinop a kadar gittiniz kuşadasında da havaalanı var. orası da incelebilir
+35007![]()
BAŞTAŞ PERFORMANCE
Çorludaki havaalanı askeri olması lazım.
Çorlu da 1 havaüstü 1 sivil hava alanı var. havalanının 1 pisti askeri 1 i sivil.
Havaalnın tam karşsında uyguna kalına bilecek Silverside Hotel var. Girip bakila bilir web sitesinden
2000-3000 metre pist olur izinler alınırsa çok iyi olur ama bu iş baya uğraştırıcı olur izinler onaylar vs vs . eğer olmazsa ankarada olur diğer illerde ama ankaranın çevre yolu geniş ve musait olduğu için şöyle bişi yapabiliriz denicek arabalar 2 şer çıkar daha önceden belirlenicek güzergahda cam car bile olmuyacak şekilde sadece gopro ve telsizler olcak şekilde denemesi biten tekrar çevre yolunda belirlencek toplanma yerine döncek , arabalar arası eşleşmeler yapılır isteyen dbn ölçer isteyen rolling yapar sadece enkadaki düzlük için yazmıyorum orasının olma amacı seyirci içindi burdaki amaç arabaları görmek dikkat çekmemek ve sağlıklı düzgün yolda gazlamak mesela karataş viyadüğü çok güzel olur 0 eğim güzel asvalt...
Mert bey beni en yavaş olarak listenin en altına yazmısın cooook üzüldüm böyle toplandı olcanı zannetmem olursada Volkan abı bılır roll yapmak istersen Ankara'ya kadar gelcen 300 350 yapacak yol var bıze kımse vermez o yerlerı bosuna yorma kendını başkanım ama gelirsen yavası görürsün
ruf50 m3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)