Belirtilen tarihler arasında istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz yoksa şimdiden gün mü belirlememiz lazım?
Printable View
Belirtilen tarihler arasında istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz yoksa şimdiden gün mü belirlememiz lazım?
dogunun en büyük eglence merkezi olacagı söyleniyordu 2 sene önce ordaydım avm binası yapılı durumda sadece içinde 15 taneyi geçmez magaza sayısı ff katıda pek iş yapmıyordu bu yıl elazıglı arkadaşlarımla konustum tamamen kapatıldıgını söylemişlerdi ölü yatırım malesef ki :(:(
güncel fırsat. sanırım ayın 27 si son.
VIALAND Tema Park'a giriş için bir bilet alan tüm gnctrkcll'lilere 1 bilet de anında hediye! VIALAND yazıp 2278'e kısa mesaj atman yeterli!
Aklı olan nefes kesen ve 360'a binmez.. O kadar diyim
Valla o ikisi artı olarak adalet kulesi zaten zevki bunlarda çıkıyo her birine 2 şer kez bindim vakit olsa 3lü kombo yapardım fazlasıyla keyifli 360ın süresi yeterli de nefes kesen bi 10sn daha uzun olsa o zaman nefes gercekten kesilir :D
bide o adalet kulesi bi 30-35mt daha uzun olsa off :D
bu arada hepsi ilkinde güzel alısınca standarta bağlıo
Kısmet olamadı daha gidemedim ama bu ara gitmeyi planlıyorum :D Hatta gitmedim ama keşke daha hard şeyler olsa diyorum :D
Vialand herşeyiyle efsane herkese tavsiye ederim
bir ay öncesinin fırsatından aldığım biletleri geçtiğimiz hafta sonu kullandım. 6 arkadaş gittik, gayet eğlendik diyebilirim :)
Kesinlikle gitmeyi düşünenlere tavsiyem öğlen vakti gitmeleridir. Saat 2-3 arası servisler gelmeye başlıyor ve bir anda kalabalık artıyor. Saat 2'ye kadar 5 dakika bile sıra beklemiyorsunuz, ancak 2'yi geçtiği anda 15-30 dk, sonra da bir saate varan kuyruklar çekilmiyor.
Oyuncak sayısı bana az geldi. Daha çok çocuklara yönelik bir alan hissi uyandırıyor. Yetişkinler için bir iki tane daha roller coaster olsaymış tadından yenmezmiş ama sırf Nefeskesen'e binmek için bile gidilir (3 kere bindim :) tam da hevesimi aldığımı söyleyemem )
--Spoiler--
Girişte hemen Nefeskesenle başlayabilirsiniz. 2 saniyede 110 km hıza çıkıp o hızla 10 metre yükseğe tırmandırıp indirip bir kaç da güzelinden takla attırıyor :)
keşke 30 saniye sürmek yerine en azından bir dakika vs. olsaymış.
Bir de 360 diye bir oyuncak yapmışlar ki bana göre gereksiz. hallaç pamuğu kıvamına getiriyor insanı, eviriyor çeviriyor. pek bana göre değil ama deneme amaçlı bindik işte. isminin 1080 olması bence daha mantıklı. video'yu izleyince hak verirsiniz :)
diğer oyuncaklar da iyi güzel hoş işte :)
--Spoiler--
21.00' dan 00.00'a kadar 29 tl ye iki bilet aliniyor. Biz de faydalandik. Viking ve nefeskesen mukemmeldi. 10'ar kez binmisimdir :D
Dun sonunda gittim ben de. :)
Konuyu açip bu kadar geç gitmek de ayri oldu tabi :D
Nefeskesen, harika iş çikarmişlar. Kisa suruyor ama muthiş.
Adalet kulesi, 50 metrelik serbest düşüş tarifsiz :)
360, eğlenceli ama buna herkes çekimser davraniyor :D
Viking, islaniyorsunuz ama bu mevsimde dert değil, çok eğlenceli.
Maceraperest, orta karar bi coaster, zevkliydi.
Çilgin Nehir, dinlenmelik guzel bir unite olmuş.
Gnctrkcll kampanyasi ile 3 saat kişi başi 15 lira resmen bedavanin otesinde burasi için.
Dun biraz kalabalikti sanirim, biz çok rahat vakit harcayamadik kiti kitina yetti diyemem bana yetmedi :)
Fastpay 100 lira, bilet bu fiyata dahil mi bilmiyorum. Bilet dahilse guzel, ekstra bir sistem ise aşiri pahali olmuş.
Senelerdir bekledigim roller coaster maceram sonunda gerceklesti bu sayede.
Viaport ile bir ortaklik söz konusu.
Umarim çok daha guzel unitelere ev sahipliği yaparlar onumuzdeki yillarda.
Tatilyadan sonra resmen ilaç gibi geldi dün. :D
Fastpay bildiğim kadarıyla giriş ücreti dışında ödeniyor,bilet parası + 100tl şeklinde.
Adalet kulesi ve Nefes Kesen en zevkli makineler..Üst üste binildiğinde aldığınız haz 2 katına çıkıyor :)
360 nasıl bişe öyle ya ? adam gökkubede 1 saniye sonra dünyanın çekirdeğine iniyor sanki :)
yeni kampanya.
https://pbs.twimg.com/media/Bt3dsTsCMAAm71Y.png
İster Gece İster Gündüz
31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında 2. seans 20:00-23:00 arası 35tl.
Zaman çabuk geçiyor, konuyu açalı 2 yıl olmuş. :)
Şimdi de viaport marina tuzla sahilde yapılan viasea avrupanın 5.büyük roller coaster ına ev sahipliği yapacak.
Benim gibi avrupa yakasından vialand e gitmeye üşenenler için çok iyi oldu açıkçası.
Fazla bilgi yok, facebook sayfası burada;
https://www.facebook.com/ViaportSea