amazon.com da 21 dolar. shipping i nedir bilmiyorum. şimdi sanalpazarda buldum oda 175 tl. yukarıdaki postlarda hesaplanmış ne farkı var 3 kg ın da fiyatı bu kadar pahalı ?
amazon.com da 21 dolar. shipping i nedir bilmiyorum. şimdi sanalpazarda buldum oda 175 tl. yukarıdaki postlarda hesaplanmış ne farkı var 3 kg ın da fiyatı bu kadar pahalı ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Ben yurtdışından getiriyorum diğerlerini bilmem
Amazondaki 21 dolar olan linki varmı yanlış olmasın?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Amazon.com : Nutella 6.6lb Tub : Grocery & Gourmet Food
hatta + 13 dolarda shipping demiş. bizim ülkeyi kapsıyor mu acaba
schumi
dr.46
iron tyson
Araştırmanı öneririm
Benim kanal sağlam ben bu iş için 2 seneye yakın zaman harcadım sıkıntısız geliyor
IMPOSSIBLE IS NOTHING
1 tane 3 kg lık almakla 4 tane 750 gr lık almak arasında ne fark var ?
schumi
dr.46
iron tyson
Brinden bir tane diğerinden 4 tane almış oluyorsun tek fara bu he birde lezzet ve kıvam farkı var
IMPOSSIBLE IS NOTHING
adet farkı olduğunu biliyorum![]()
tadı ve kıvamı konusunda herkes hem fikir mi merak ediyorum. sonuçta birinde doldurulurken küçük 750 gr lık kavanozlara dolduruyorlar, diğerinde ise 3 kg lık bidona. üretim yeri ve akan musluk aynıdır diye düşünüyorum.
schumi
dr.46
iron tyson
İlk sayfadaki resimlere bakarsan oradaki akıcı kıvamını görebilirsin
Lezzet olarakta baya fark var
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Aksine kg'lik olanlarin kivam ve dolayisiyla tadi, 759gr'lik olanlar kadar iyi degil.
Lezzet ve kıvam farkı olayı çok inandırıcı gelmedi. Emin misiniz? Sonucunda hepsi aynı hattan çıkıyordur diye düşünüyorum. Küçükler için farklı çikolata ve kıvam yapacaklarını sanmam. Hepsi ortak üretimden çıkıyordur. Kaldı ki içindeki malzemeler ve oranlarının değişeceğine ihtimal vermem. (Özel seri üretimi olmadıkça)
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
nası şişe kola,kutu kola, 1 litrelik ve 2.5 arasındaki asit farkı aşikarsa bundada vardır eminim.
oruclu falanda degilim konu güncellenmiş nası canım cekti ya![]()
1881 - 193∞
Nutella dedigin bikac biseyin karisimi. Ne kadar homojen de karistirsan, agirlik farklari sebebiyle zamanla yer degistireceklerdir. Bu da kivami da tadi da olumsuz etkileyecektir.
kaldi ki ayni tatda da degiller.
isin esprisi alip yemekte degil zaten. Alip, hastasi olan birine hediye etmekte. Yoksa bi esprisi yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)