aslan buna tahta yemek kaşığıyla dalmak lazım.yoksa azaldımı dibine ulaşamazsın :) hergün düzenli olarak yiyorum nutellasız bir hayat düşünülemez :)
Printable View
aslan buna tahta yemek kaşığıyla dalmak lazım.yoksa azaldımı dibine ulaşamazsın :) hergün düzenli olarak yiyorum nutellasız bir hayat düşünülemez :)
şeker hastası adama yapılmaz ki bu :D
ccc sarelle ccc
akşam akşam yapılırmı buuu :D nöbetçi nutellacı adresi varmı
Konunun başından buraya kadar yutkuna yutkuna okudum,ben mutfaktayım:D
afiyetler olsun ama nasıl getirttiniz birisine hediye etme düşüncem var getirtebilirmiyiz acep bizde :)
Yenisahra metro da satıldığını duymuştum ben ama şehir efsanesi olma ihtimalide var :)
Kriz geçirmek pahasına ne olursa olsun Tek atmaya çalışırdım bende olmuş olsa. :D
Afiyet olsun, ilk işim yarın marketten 2-3 kavanoz almak. :D
Resimleri görünce nedense Aklıma direk TolgaEsentepe geldi :D :D
ne saçma bi konu ya ne diyeceğimi bilemedim :) afiyet olsun bari
yıllar önce ben ararken neredeydinizzz :D :D
Adımız nutellacıya çıkmıştı, ki hayatta bir kere gidip alıpta yemedim yani :)
Beni hatırlayanlara saygılarr :)))))
Biz de kendimizi nutellacı adlediyoruz. Peh :D
Aldım zamansız biter diye yemeye kıyamıyorum, 5 kg almam gerekiyor demek ki rahatça yemek için. :D
5 kg birde yahu :)
aile boyu, maşallah :)))
afiyet olsun :)) ne diyelim :)
Afiyet olsun da sağlığa dikkat abi :) Bunun lezzetini ayırt edemiyorum ben heralde
Ağlıyorum :(
Aslan'ın toptancısı :D
http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...8gixo1_500.jpg
Hepinize teşekkür ediyorum beyler Türkiyede bulmanız imkansız dediğim gibi Avusturyadan geldi tadı burdakilere hiç benzemiyor resimlerde gördüğünüz üzere akışkanlı
Koray abi aynen bu adam ya nerden buldun ?:(
Tadı daha iyi olması lazım ? Hollanda'da da dışı maymun resimli olandan yemiştm o da harika idi, baya da uygundu fiyatı , ondan da getirmek lazım :)
arkadaşlar tadı daha iyi nasıl olabilirki bizim yediğimiz nutellanın ötesinde bi lezzet varmı ki :D
Bildiğimiz nutelladan daha lezzetli birşey hayal edemiyorum :D
laa Allah akıl fikir versin sana helal olsun getirdin sonunda :) ama maliyet ne cıktı merak ettim?
Şuna soran oldumu ?
NUTELLA (ID#148372), fiyatı, İstanbul'dan ürünü satın al
5 kg lık getirtemiyor abi
Nutella candır :D
Bizim otelin nutellacisina sorayim bakalim var mi bundan :)
abi sordurunda bitanede ben aliym :D
Bi yarım ekmek arası olaydı eyiydi
Cumartesi merter mc de bir parmagı 2.5 tl den satıcam :)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...qoUkJEv00VuvTQ
bundan üç yada 4 yıl önce ithalatını yaptım onuda waffle ve büyük otel ler çok telep etti diye duydum bi daha da getirmedik...ama tadı türkiyeye ithal ettiğimden farklı belkide üretilen fabrikadan kaynaklı ola bilir
dip fiyat alabilir miyim :) :) :)
fotoyu gördüm, canım çekti, bakkala gittim çok, şokella aldım yiyiorum!
allah bidliği gibi yapsın aslan seni!:D
ufaklığa afiyet olsun da,
dikkatli ye de senin boğazına yapışmasın emi:D
yeminlen canım çekti, neyse çıkınca ararım dışarda artık... bu arada ebay işi mi yaptrınız? nasıl getirttiniz? gümrük sıkıntısı olmad mı yiyecek muhabbetine?