Kural bu ne yapabilirsin ki:) Talep arttı mı fiyatta artar
Printable View
1.3 cdtı astra istanbul çorlu istanbul yapmıştım aynen sizin gibi 250 km yol yapmıştım 100 km/hin altına inmeden ve trafigede vardı 4 litre ortalama yapmışsım bende iyi degerler bunlar .
Aslında kangoo megane dan daha konforlu bir araç fakat yol tutuş için aynı şeyi söyleyem bu arada dizeller arasında en az yakan 1.5 DCİ
arabayı eve sokabilsem işemeye bile arabayla gidicem o derece az yakıyor gerçekten :D
maşallah kankacım kıçını kaşı,tertemiz araba zaten:icon_tup:
aynen öyle oluyo valla : ) tabi benzinli olup az yakanlarda mevcut ,fakat onlarda genelde hacimsiz oluyolar :) şuan c220cdi kullanıyorum genel 1deponun ortalaması ;
gazlamalı yanlamalı vsvs 5.9lt (uzun yol,şiçi vs karışık) :o @260binde :D
o yüzden 1.0'dan 1.6ya kadar olan dizellerin 3.5-5lt yakması bana az gelmiyo dediğim gibi yanlış anlaşılmasın.Deger tabi ki güzel.Ama biyere kadar yani..
benim octavia 2.0 tdi 6.6 lt yakıyor 100 km de :)
corsa s.disi 100 tl mazotla 500 km
Doğrudur.
Devir ekonomi devri.
Örneğin arkadaşım sıfır Fiorino aldı. 3.7-4.5 lt arası değişiyor yakıtı.
Ekonomi arıyorum dedi sıfır olacak orası burası bozuldu uğraşmayacam, az yakacak, bakımı ucuz olacak, aileyede uygun olacak dedi gitti aldı.
Onun açısından düşününce çokta mantıklı iş yaptı aracı kullandım.
Harbiden az yakıyor ama o kadar:D
Sadece dizel de değil 1.4-1.6 lpgde dizel kadar yakıyor.
Şehir dışı 18 kuruş karmada 22 kuruş şehir içi 26 kuruş yakıyorum şuan hazır lpgde ucuzladı:hihih:
93 tl ile 560 km yol yaptım 50 km sı sehır ıcı klıma acık. 98 corolla 1.6 ile :)
Corolla ile LPG de Şehirdışı 18 kuruş şehiriçi 22-23 kuruş yakıyorum :)