Mutli olup olmaması ilk defayla alakalı değil yahu. Ben de ilk defa aldım vizemi oradan biliyorum. :D Vize görüşmesine gittiğinizde dolduruğunuz formda işaretliyorsunuz. Vizenizi açıp bakınız, Numero di biglietti yazan yere bakınız. ;)
Printable View
Simdii son planlara gore is degisti, once ben Hollanda'ya gidip baslayacagim geziye sonra Italya'da arkadaslarla bulusup araba kiralayacagiz da;
Hollanda vizesi icin iData'ya basvuruyormusuz, konsoloslugu aradim 17 hazirandan onceye gun veremiyormus, benim 6'sinda gitmem lazim :D Sitesinde yazan evraklara ek seyler istiyorlarmis, eksi'de baya soven insan var, gerekli gereksiz donanip gidecegiz galiba
Bu konuda bir yardim gerekiyor; :soru: otel/hostel rezervasyonu gostermek kolay da, ucaklara bedavaya rezervasyon yaptiramiyorum internetten. Aramizda Anadolu Yakasi'nda veya Taksim-Maslak arasi guzergahta acentede calisan var mi? Veya bu konuda yardimci olabilecek birisi :)
Birkac arkadasimla konustum bugun, acentelerden ilgili ucuslarla alakali "Rezervasyonu yapilmistir." ibaresi bulunan imzali/kaseli kagit almislar onlarla gitmisler, o sekilde sansimi denemeyi dusunuyorum :)