geçmiş olsun can sıkıcı bi durum,ama orda da ne cesaret adamlardaki cadde üstündeki araba yani
Printable View
geçmiş olsun can sıkıcı bi durum,ama orda da ne cesaret adamlardaki cadde üstündeki araba yani
Bende 5 sene öncesine kadar haznedarda oturuyodum dikkat çeken araçları hiç affetmiyorlar benim arabama tam 4kere girdiler...
Bunada şükür arabayı götürmemişler:)
o bit pazarında çok ucuza tesisat bulmuştum. ancak aynen böyle olacağını düşündüm. ya hırsızlık malıysa? içimde bu şüphe varken alırsam kazayla belayla çıkar diye korkup vazgeçtim almaktan.
umarım herkes bu şekilde düşünebilir ve bu insanların ekmeğine yağ sürmezler.
Gecmiş olsun
Eray geçmiş olsun vallahi çok üzüldüm ya semt ve semt çevresinde açmıyorum abi bende ne olur ne olmaz.
Orada bu şekilde çok mal satılıyor. Arkadaşım zevkine merağına orada tesisat işine girdi liseden beri elektrik okuyor çocuk. Arabalarıda çok sever..
Çalıştığı dükkan için isim vermiyimde sürekli çalıntı mal getirdikleri için işi bıraktı çocuk.
Dediğin gibi abi üç beş fazla ver ama için rahat etsin..
Gecmıs olsun eray Allahından bulsun yapan..bu aralar yıne hareketlendı ortalık..
çok sağolun tekrardan allah daha beterlerinden korusun
Gecmis olsun Eray, allah beterinden saklasin.
Allahından bulsun diyorsunuz da acaba allahı var mı bu şerefsizlerin çok merak ediyorum.
Geçmiş olsun kapalı oto parkınız yoksa en azından bir branda alın arabanıza onu çıkarıp içine bakmaya tenezzül edemez bu kanı bozuklar
Gecmıs olsun.
Çok geçmiş olsun, kendi sokağımda kapının önünde ufak çaplı bir çok hırsızlık olayı yaşadım en son H logosunu çaldılar.. Maddi boyutta insana çok dokunmasa da yaşattığı sıkıntı yetiyor bu yüzden aylık abonelik yaptırdım otoparka şimdi kapıyı açık unutsam bile içim rahat
geçmiş olsun kardeşim..
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Rabbim onlardan misli ile çıkartır inş..
geçmiş olsun Eray.. nasıl girmişler cammı kırmışlar kapıyımı açmışlar nasıl olmuş ? :S bunların korkusuna hiç bişe yapamıyorum bende... :/
Çok geçmiş olsun