97-00 arası honda civic 1.4is hiç düşünmeden hem masrafsız hem ekonomik hemde piyasası sürekli canlı
Printable View
97-00 arası honda civic 1.4is hiç düşünmeden hem masrafsız hem ekonomik hemde piyasası sürekli canlı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24676561/detay
bence fazla kmli araç alıp da orası bozulacak mı şurası cıkacakmı demeye gerek yokk 1.0 yarisler beklenmedik derecede zevkli araçlar birde lpg atdımı hem koklar hem baya baya da gider :)
Palio Sakın almayın CVT Sanzuman var ve cok sıkınıtılı Toyota yaris veya honda jazz 18.000 ....20.000 tl arası bulabilirsiniz
otm. olsun diye bence easytronik almayın. easytronik ler yokuşlarda geri kaçırma yapıyor, burdada konusu vardı easytronik ten çok şikayetçi olan da var.Tam otomatik alın.
ben de kız kardeşime 01 model clio hb aldım. tam otomatik. Parçası ucuz,bakımları ucuz,rahat bir araba, LPG li lpg side simit türden stepnenin yerinde olandan olsun. Tavsiye ederim.
Honda Jazz 1.nesil CVT tavsiye ederim, yakıt yönünden de lpg ye ihtiyac duymazsınız emin olun.
Annemin aracını satıyoruz ,
mitsubishi lancer 1.6 comfort otomatik 2004 model ve 100 bin km de, aracın ilk sahibiyiz.
Yetkili serviste 2000 tl lik 100bin bakımını yaptırdık , geçen haftada yağı suru filtreleri değişti.
Ön arka tampon sol arka kapısı boyalı , ön sol arka sağ çamurluk lokal boyalı ama hepsi çiziklerden temizlik boyası aracın kazası yok. Aracı baya toplattım direksiyonu yeni deri kaplandı , yeni paspaslar alındı app plaka bastırttım falan fistan. yani araca 4bin tl ye yakın para harcandı bu sene.
Mekanik olarak bir kuruş masrafı yok sadece kaputu boya ister yanıkları falan var.
19bin tl ye vermeyi düşünüyoruz düşünürseniz görüşelim, burada gösterilen araçların hepsinden de sağlam ve konforludur açıkcası biz çok severek kullanıyoruz.