-
susurlukda yasa tesisleri tek geçerim :) dönerken tersde kalır ama bir u yaparsın değer çiğ börek ayran on numara :) ben yolu tarif etmiyorum çünkü zaten yol boyu istanbul ve izmir tabelalarını bol bol görüceksin ordan yolu takip etsen istanbuldasın zaten :)
-
milas-söke'den devam edip otobana çıkıp da gidebilirsiniz, milastan yatağana çıkıp çine aydın izmir şeklinde de devam edebilirsiniz..geçen yaz bazı noktalarda yol çalışmaları vardı bu zamana bitmiş olabilir.
bu arada aydın otobanında tünel çıkışında kameraya dikkat edin.ceza yemiştim.izmir çıkışında sabuncubelinde gece saatlerinde kontrol yapıyorlar.manisa-balıkesir arasında akhisarı geçince ara ara yolda çalışmalar.
ayrıca gece açık mıdır bilmiyorum ama açıksa susurlukta köfteci yusufta mutlaka köfte yemek için mola verin.
-
manısadan artık o vırajları gecmıyosun yenı yol yaptılar ayrılıyo dırek,ataturk bustunun oraya cıkartcak senı(yanı senn donus yolunda olcagın ıcın ayrım olcak yada oyle tarıf edıyım.
onun harici sırasıyla bursada cok radar var
fabrıka bolgelerıne dıkkat et guzel atıyolar oralara da
arada karsı serıde dıkkat et sellektorle uyaran cok oluyo zaten
yolda bozuk olan tek kısım manisa bittikten sonra dağ bayır bölgesi var(ne biliyim adını:D)
en temiz sol şerit o yolda bilgine
birde yalovadan ister pendik yap
istersende topçular-gebze yap
yada yalova pendik
bandırma yenikapı ve ya bandırma pendik yaparsan yolu 300-350km kısaltmıs olursun bu arada bilgine..(bilet fiyatı 150-220arası..)
onun harici izmiri takip et donuste
izmirden sonrada istanbul zaten..(bursa vsvs)
-
milas söke aydın otobanı izmire gelince otoban çıkışı istanbul yazıcak zaten. akhisara gelmeden keskinoğlu nun oralarda radar oluyor. akhisardan çıkınca geniş bi yol var oradan sonra rampa inişlerinde olur. ondan sonra balıkesir girişinde köprü altında radar oluyor, çıkışında sonrasındada. bursaya giderken TJK'nın çiftliğinin oralarda radar oluyor temkinli gitmek lazım. bursa çevreyolundan sonraki radarlar sabit serbest bölge girişine gelmeden var, orhangaziye inerken var, süpürgelikten yalovaya inerken var, eğer topçulardan giderseniz o yol üstünde bana hep ters istikamette denk geldi ama dikkat etmek lazım ordada var. iyi yolculuklar.