Mesaji bulimde buraya ekleyim
Printable View
Mesaji bulimde buraya ekleyim
bufe takasi cok geliyor
alakası yok ama sahıbınden e mkt ılanını acmıstım satılıkveya kıralık kole dıye engellendım :D
Ben tertemiz eos 450d mi satarken 550 tl veririm yazmıştı biri. Şimdi arama bölümüne fujifilm yazıp, araya basıyorsun diye cevap vermiştim. :D Takas değil ama rezil tekliflere örnek olabilir. :D
Yeni geldi
Ankara Sincan Temelli Güreş Köyü Mevkisinde 500m2'lik hobi bahçem bulunmaktadır;
-İçerisinde sondaj suyu vardır jeneratörle dagıtımı hazırdır.
-İçinden 2 tane alçak gerilim diregi geçmektedir elektrik alınabilir
-Prefabrik ev konulabilir.
-İlandaki bahçeden 3 tane versem kafa kafaya değişim olurmu ?
-İlan no 110024398 ve İletişim
-İlginize şimdiden teşekkür ederim iyi satışlar.
Gönderenin Cep Telefonu :
Kacak elektrikte var :D
sincanda 2 adet hobı bahcesı takas teklıfı gelmıstı
Hatırlıyabılsem,daha ne ıncıler var....
Bılet en normalı nerdeyse...
Benim arabayı 3 tane telefon ve 1 projektör cihazı teklifi gelmişti geçen sene :) İyice gülmüştüm :)
Birde subwoofer ilanıma paso cep tepefonu takası geliyor bir adamdan ama fiyatlar uçuk :) Engelledim artık adamı :)
407 aracıma antalyada devremülk takası gelmişti :D
Araç değilde pahalı bir ürün satıyorum..Gece 24:00 civarı birisi aradı ilkinde açmadım,baktım ısrarla arıyor açtım.İlk lafı ciddi müşteriyimdi.Yaklaşık yarım saat soru sordu konuştu,birşey bildiğide yok herşeyi öyle birşey yok doğrusu budur diye ben anlatıyorum..Yarım saatın sonunda birşey dikkatimi çekti adam hiç pazarlık konusu açmadı..
Sonunda patlattı bombayı: tamamdır tam istediğim gibi ve sizde olur derseniz 3 gün kiralamak istiyorum güvenebilirsiniz bana gözüm gibi kullanırım..
Yıllar önce ilandaki jantlarıma poker seti takası gelmişti türkiyede tek diye yardırıyordu arkadaş :D
Adamlar elde kalan ne warsa atiyorr
1.6 ies honda varken,
97 1.4 is + 2 adet sıfır laptop takası gelmişti. Yok sağolasın dedim, yarım saat sonra bir mesaj daha geldi. Kardeş bak 2 tane de sıfır yazıcı ekliyorum hp kabul diyosan arabaya atıp geleyim. İyi gülmüştüm :D
Leon fr satarken 207 rc den anahtarına kalkalım mı diye teklif gelmişti bana da
Bisin ilanının koyduğumda iphone 4s takası gelmişti telefonu al arabayı ver diye :)