106 gti ilanıma gazelle minibüs takası gelmişti , daha sonra devremülk , eskişehirde tarla vs.vs.
Printable View
106 gti ilanıma gazelle minibüs takası gelmişti , daha sonra devremülk , eskişehirde tarla vs.vs.
benimde civic 1.5 ilanıma gazelle minibüs gelmişti
:D:D: haha bu ne biçim bi marka die araştırmıştım
onlarca tarla arsa teklifi çoğununda sahipleri mesajın altına not düşmüş ilerde buraya toki gelicek hava alanı yapılıcak baraj gelicek kanal gelicek köprü gelicek buralar çok değerlenicek.. :)
ahır takası teklifi gelmişdi içinde ineği tavuğu börtü böceğiyle..
15 metrelik 300 bin euroluk fairlane yatla takas teklifi gelmişdi sattığım araba 60 bin tl cevap yazamadım adama :)
eski motorumu satarken ilginç saçma sapan takas teklifleri geliyordu ayakkabı,mont,kar motorsikleti geldi bir defasında..
aklıma ilk gelenler bunlar dahada vardırda bunlar yer etmiş..
Bana trabzonda çay tarlası teklifi geldi. Kısmet diilmiş :)
Ps3 cafe , bufe ve kucukbas teklifleri gordum...
30liralik araba karsiliginda :)
Size yine iyi üstünü bişekilde tamamlamaya çalışıyolar.
Şu kadar param var diyor.üstünü napıcaz diyorum dua ederim cok diyor :) Kabul oluyomuş duaları :)
gecenin 11 inde aranmaz tabiki ama istediği kadar tam otomatik olsun adamın sorması çok doğal. 2013 model olup hala 4 ileri modeller var ve yakıt tüketimine manuele göre eski araçlar gibi çok etki ediyorlar. adam belki kendince bir çıkarım yapacaktı yada sadece merak etti vs. vs. kısacası araç otomatik diye kaç ileri olduğunu sormak saçma bi şey değil üstüne üstlük normal bir şey..
Banada aynı arsadan bir adet takas teklifi geldi :)
Kardeşim yazmayım dedim ama olmadı kusura bakma konu ne senin tartıştığın olay ne adama saçma gelmiş paylaşmış sen burda sabaha kadar dil döküp "hayıııııııırrrrrrrrrrrr saçma değil sorabilir" desen ne olcak adamın fikri değişecekmi veya bunun karar makamı olarak neden kendini tayin ettinki mesela banada bu olayda karşı tarafı savunman mantıksız geldi şimdi başka biri çıkıp hayır mantıklı dese al başına belayı :) biraz relax olmakda fayda var
Chrysler 300M'i satarken birisi aradı. Bende bunun yeşili var, Fatih Terim'in ilk aracı ve GS plaka yani çok değerli dedi. Abi GSli değilim dedim, zaten o bahanesi bunun yeşili en güzel rengi (hacı yeşili) sen getir arabayı beğenirsem benim yeşille kafa kafaya değişelim dedi.
Sincandaki hobi bahçesi olan amca bana da yollamıştı. Bakalım Clio'nun ilanını açınca neler gelecek :)
e46 bmw lerin mesela düz otomatik olanları 4 ileri, bunu bilen almaz.. ben de sırf o sebepten düz vites olsun ya da triptronic diye sunrooflu olmasına rağmen almamıştım otomatiği.. gittim sunroofsuz aldım ama düz vites aldım..
saxo ların otomatikleri 3 vites örneğin..
D ye al bas gitsin napcan değil mesele
Kaçak elektrikli hobi bahçesi bana da yolladı. Azmetmiş arkadaş.
Ben evleneceğim için satıyorum diye ilan verdiğimde vtec'e bi marangoz yatak odası ve köşe takımı yapayım sana demişti takas olarak :D
Hobi bahçesinden banada gelmişti takas adam davasına inanmış :D
Geçen haftada gaziantepte deri fabrikası diyordu adamın biri :) Coupe + 560 bin tl istiyormuş :hahaha: :D
Alibeyköy semt pazarından ruhsatlı 4 tahtalık pazar yeri geldi fiestaya.Yine fiestaya st tamponları bana ver ben sana normal fiesta tampon vereyim boyatması benden diyen bonkör bir arkadaş olmuştu zamanında.
Banada birkac ay once bir bayandan makarna suzgeci ile takas geldi bende az oldu yaninda makarna verirseniz niye olmasin dedim:)) sattigim urun de bu arada zigon takimiydi
bana da rx8 karşılığı quick marka jip teklifi geldi..??
10 tane van kedisi takası gelmişti bana.
Ya gerçekten bu foruma ınsanlar nıye gırdıklerını unutuyor artık.
Otomobıl teknık bılgı platformu degılmı burası.
teknık bı konuda açıklama yapmaktan daha dogal ne var bu forumda.
belkı o arkadas otomatık vıtesın gercekten kaç ileri oldugunu bılmıyordu. bence yeni bişeyler öğrenmiş oldu.
Hobi bahçesi olan amca demek ki ne alacağına karar verememiş. Bana da teklif etti.
En favorim Gültepedeki tekel. Adam her ilana koyduğumda direk takas teklif edio. Gültepede otobüs durağı arkasında içi dolu aylık 2500-4000 tl kesin getirisi var diye. Ulan 10 ay parayı sakla benim arabayı alıosun zaten dedim. Cevap vermedi.
Bi de 72 model Ford Capri var. 7000 tl lik yedek parçasıyla verecekmiş ama üstüne 3000 istio benden. Param yok evide üstüne yapsam olur mu diye cevap verdim.
Banada ilginc bi teklif gelmisti.
Antalyada pansiyonum war gel basinda dur arabanin parasini kazandiginda satisi yapariz gidersin :D
Bu söylenenler gerçekten şaka gibi :)
Konu başlığını görünce aklıma 05-05-2011, 23:14 tarihinden yaptığım paylaşımı getirdi yine paylaşmak istedim ve forumda arşive inince nereden nereye geldiğimizi de farkettim aslında
Sahibinden deki ilanıma gelen mesaj fıkra gibi )
emre kardeşmi diyeyim yoksa emre abimi diyeyim bilmiyorum ...ben yalovada işsiz biriyim. denizi ve balık tutmayı çok seviyorum artı bitki ve çiçek ekiyorum. yani yapmaya çalışıyorum. yerim YOK . NEYSE UZATMAYAYIM .. HEM BALIK TUTAYIM İSTEDİM . HEM ÇİÇEK VE BİTKİLERİ KOYACAK TERİM OLSUN İSTEDİM .. HEM YALOVAYA YAKIN OLSUN İSTEDİM . PARA DURUMUNA HİÇ GİRMEYEYİM YOK LA VAR ARASI ALÇAKTAN GİDİYORUM. SENİN ANLIYACAGIN BU YERİ GÖZDEN ÇIKARDIYSAN TAKSİT Lİ ÖDEYEBİLECEGİM BİR ŞEKİLDE OLURSA BELKİ ALABİLİRİM ... BU MESEJI YAZMAK ÇOK ZOR OLDU .. NOT = SENİN YERİN NERESİDİR İŞİME YARARMI HİÇ BİR BİLGİM YOK. SAKIN BENİ AKLINDA YANLIŞ DEGERLENDİRME.. BEN SADECE SAMİMİYİM. İYİ GÜNLER DİLERİM
Bana vip starex gelmişti, bir dönem kafayı bozup satmaya karar vermiştim arabamı.
Bana her açtığım ilanda sürekli bir parası olmayan öğrenci mesajı geliyor. Abi param yok yalvarırım çok istiyorum bu ürünü bana şu fiyat olur mu vs. ama ısrarla bir yalvarma , hata 1-2 tanesine dayanamayıp istediği fiyattan vermiştim.
Ben açtığım ilanlarda mesaj almak istemiyorum kısmını işaretliyorum kafam rahat, sahibinden in yaptığı en doğru hareket diyebilirim. Zaten malın alıcısı arayıp konuşuyor o gün veya ertesi gün alıyor. Mesaj evde veya işte boş oturan canı sıkılanlar için.
İnternet cafe, playstation cafe, büfe en çok şaşırtanlardı. Bağ, bahçe, arsa, daire fix zaten :)
bi araç ilanımız vardı hatırlamıyorum fiyatınıda 38000 yazıyodu sanırım
30000 tl uyarsa alıyım yazmış bende olur gel yazdım
sonra bi mesaj daha atmış ben biraz araştırdım o araca 30000 tl fazla 27000 tl edermiş verirseniz alıyım yazmış bende tekrardan tamam o parada uyar hayırlı olsun gel al yazdım.
3. mesajı attı: ben şimdi sizin bulunduğunuz semti araştırdım pek tekin biyer değilmiş araba alıcaz diye elimizdeki paradan olmak istemem size hayırlı satışlar..
Konu efsane olmuş itiraf ediyorum üniversiteye ilk başladığımda 1.500 tl lik hacı murata bin tl artı kalanını aylık 100 100 ödeyim aylık demiştim adam da bana mutfak robotu mu alıyosun araba alıyosun demişti :))))
Diğer arkadaş otomatik aracın kaç ilerisi mi olur demiş. Yanlış bir cümle kullanmış çünkü 4 ileriden 8 ileriye kadar otomatik vites var ve serilikten yakıt tüketimine kadar etkiliyor. E diğer kişi de belirtmiş bunun sorulması normal diye. Bu çıkışınız niye ? Adam doğru bişey söylüyor otomatik aracın kaç ileri olduğu çok şey değiştirir ve bu sorulmadan bakılmadan almak hatadır zaten diye.
sonra forumda neden herkes birbirine bu kadar agresif diye konu açılıyor e örnek işte adam doğrusunu ögretmek için cevap yazmıs aldıgı tepki bu..
1.4civici satarken mustang gt 4.6lt takası gelmıstı dedım sımdı kalın gelır 1.4ten sonra :D
bi arkadaşn civic ine 24000 bin istiyoduk marketci biri geldi 15 veriyim üstünü marketten alışveriş yap demişdi :D
müstakil ev karşılığı yolcu gemisi ve yarış atı takası gelmişti :)
Şeftali bahçesi takası gelmişti bana da :)