bi arkadaşn civic ine 24000 bin istiyoduk marketci biri geldi 15 veriyim üstünü marketten alışveriş yap demişdi :D
Printable View
bi arkadaşn civic ine 24000 bin istiyoduk marketci biri geldi 15 veriyim üstünü marketten alışveriş yap demişdi :D
müstakil ev karşılığı yolcu gemisi ve yarış atı takası gelmişti :)
Şeftali bahçesi takası gelmişti bana da :)
-Bilmem kaç parça porselen yemek takımı ...
-Colt için 2 i pad , i phone ve üstüne nakit.
-Tam hatırlamıyorum ama bir parça için yağlı boya resmimi çizmeyi teklif etmişlerdi :D
takas değil de esay için bana birisi motorsuz şekilde fiyat sormuştu , motoru napcaksam artık
Arkadaşlar agresif de değilim cahilde değilim saçma sapan bi konuda da kimseyle ağız dalaşı yapmak içinde foruma girmiyorum modifiye ve bilgi forumu burası, şanzıman konusunda hatta sizinle aynı fikirdeyim kesinlikle sorulur araştırılır edilir OK
benim anlatmak istediğim nokta farklı arabasının şanzımanının kaç ileri olduğunun sorulması adama ilginç gelmiş ve burda paylaşmış konu ne sahibindenden gelen teklifler yazılanlar ne yok ekonomi yok 3 ileri günümüzün ilerleyen teknolojisindede bilmem nede bla bla bla :) konunun başlığı ne anlatılanlar ne eğer bu konu ile ilgili bi bilgi eksikliği olduğunu düşünüyorsanız acın konunuzu otomatik şanzımanlar ve günümüzde geldiği nokta die orda paylaşalım bilgimizi her topic altında farklı farklı muhabbetler dönmesin ki geçen açılan agresiflik ve forumun geldiği nokta konusunda da benim anladığım bu topic neyse içeriği o olmalı apayrı bişi tartışmak uygun değil
lütfen konu uzamasın dediğim gibi konu sahibinden.com dan gelen ilginç teklifler içeriğide bu olmalı die düşünüyorum
CRX i satarken 10 koyun takası gelmişti :D
adreste aslında altındağ fazilet mah. yazıyorda kabaca yenidoğan diye geçiyor orda biraz düşündü sanırım :D
çok güldüm yaa :D valla sağolun
Geçen sene bu aylarda bi 131 alıp satmıştım, takasta scooter motor, ev eşyası, alışveriş çeki vs vs geldi hep :) Bir tane modelli araba gelmedi ona üzülmüştüm :D
ilanım var telefonmu ne.ama aklımdan cıkmış gitmiş.
tanımadık bi numara aradı açtım,ödemeli...
neyse kabul ettim karşısı telefonu açtı ;
- kusurabakmayın rahatsız ettim ama telefon ilanı için şeeedmiştim dedi.
- asıl siz kusura bakmayın yaaa ben sizi rahatsız ettim (küfür@'+%'!) basınca kapadı telefonu.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim aynı zamanda benim yüzümden tartışma olduğu için özür dilerim konu sahibi ve taraflardan bende cevap yazmamıştım tartışma uzamasın diye ben sahibindende 4 araba sattım şimdiye kadar 2 manuel 2 si otomatik ve diyer 3 ünde böyle bir soruyla karşılaşmadım sattığımız arabayada alan adam bile böyle soru sormadı yaklaşık 4 bin kmsini ben yaptım arabayla diyer 4 binide babam ne o ne ben buna dikkat etmedik bu sebebten dolayı bana hep saçma gelmişti anlatığım arkadaşlarımada saçma geldiği için konuya uygun olcağını düşünerek paylaştım