tebrikler beyler, arka sokaklar ekibi gibiyiz :)
Printable View
tebrikler beyler, arka sokaklar ekibi gibiyiz :)
Abi yuh diyorum , helal olsun kardeşim sana . O oç da hak ettiği cezayı alır inşallah .
oha oha :D
Dikkatiniz için tebrikler, umarım o arkadaş da gereken cezayı alır ki alacağına eminim. Kız olan kuzenimin aracına zindan sayılabilecek koyulukta film yaptırdık her türlü cezayı göze alarak, sırf böyle olayları yaşama ihtimalini minimize edeceğini düşündüğümüzden.
Muhtemeler galeride calisan hirtin tekidir , ama guzel bir ders vermek lazimki anlasin bir daha salca olmasin onun bunun cocugu
Yani soyleyecek laf bulamıyorum buyuksun tech...
sızede cok gecmıs olsun ınsallah kımsenın basına bole seyler gelmez yoksa gercekten cok can sıkıcı ...
Bulana helal olsun vallahi :)
Ona öyle bi antrenman yaptırın ki, torunlarına anlatsın.
Geçmiş olsun tekrardan, bulunmasına sevindim.
Head Shot :D
Vallahi helal olsun, bu barzolar dövsen bitmez sövsen hiç bitmez hukuki yol en mantıklısı :icon_tup:
oha masallah ne cabuk cozuldu olay :D Dikkat et Baran he aman diyim bi sikinti olmasin, kolay gele :)
Araba bulunup kiz kardesin de teshis etmese plakayi ters okumus olabilir diyecektim cunku Polo ve 1 serisi cook benziyor arkadan, neredeyse ikizler. Tek-kapi olayinda celiski oluyor o zaman da.
6'dan eminseniz sorun yok tabi
Baran girme boyle islere sadece ufak bi tavsiye..ufacik bir is buyur huzurun kacar kardesm allha havale et
Gecmis olsun
Yaşam tarzın bu tarz olaylarla bağdaşmıyorsa,yani demek istediğimi anladın düzenli bir hayatın varsa yapacağın tek şey olayı yargıya intikal ettirmek.Aksi halde olaylar büyüyüp çok can sıkıcı hal alabilir..
Ayrıca 645 sahibi birinin bu tarz barzoluklar yapacağını düşünmüyorum.Denildiği gibi galeride çalışanlardan biri altındakinin gazına gelmiştir muhtemelen..Geçmiş olsun
Olay heryere gelebilir,bu devirde ekmegin ve namusun icin yasiyosun.Bulan arkadasimiza helal olsun
Burada bize düşen görev doğru olan yolu göstermektir hocam,o da yargı dır.Böyle bir durumda iyice galyana getirmenin yararı olmaz.Ki ben hiç tanımadığım bir bayan için metrobüste kafa göz kavga etmiş bir insanım.Aynı tarzda bir hareket benim yarım için yapılsa neler yapılabileceğini siz düşünün.Ama dediğim gibi burada bize düşen doğru yolu göstermektir.
hatılarsanız 1.5 sene önce arabasıyla kızlara laf atan ****** çocukları diye bir konu açmıştım.
nişanlımı araçla takip edip laf atıp, yüz vermeyince küfür etmişti oç nin biri.
kişinin adresini tespit etmeme rağmen sizlerin tavsiyesi üzerine dövmeyip dava açmıştık. 1.5 senedir 3 defadır mahkemeye gidip geliyoruz.
****** çocuğu şu şekilde savunuyor sürekli. ben telefonda başkasıyla konuşuyordum cam açıktı canım cicim bebeğimli konuşuyordum, bu tanımadığım kızda üstüne alınıp bana küfretmeye başladı bende kaçtım diyor. avukatıyla geliyor sürekli bu ifadeyi tekrarlıyor yalan söylüyor.
yani olay mahkemede olduğu içinde dalamıyorum o çocuğuna. inş mahkeme bittikten sonra bende gerekeni yapacağım.
birdahada kimsenin dava aç tavsiyesini dinlemeyeceğim.
bu ülkenin mahkemeleri hiç bir şeyi çözmüyor. ben artık adalete inanmıyorum. böyle bir olay oldumu sıcağı sıcağına gidip kafa göz dağıtılmalı. isterse karşındaki millet vekili olsun. biz sustukca tepemize çıkıyor a. kodumun çocukları.
Yani ağzımdan aldınız lafı,sizde umarım içinizi rahatlatacak sonuca ulaşırsınız..
Yargı yolunu önerenler bu Ülkede hak-hukuk düzgün işliyor mu birdaha düşünsün bence :) Yaşananları ıspat edemeyeceğimiz için uzarda uzar sonunda olan gene bize olur..Açık konuşmak gerekirsede bu tarz davaları pek iplemiyor hukuğumuz...
O nedenle ya ilahi adalete havale edeceksiniz yada kendi adaletiniz ile halledeceksiniz..
belki alakası yok ama yargıda hiç bi şey çözülmüyo alıcaklı olduğumuz adamı avukata verdik tutuklama emri bile çıktı ama yok ne yakalandı o.ç ne parayı ödedi.ben de ilk buldum yerde dövücektim lavuk bunu öğrenince şehir dışına kaçtı.aradım bulamadım hiçbiyerde .sonuçmu? 10 k tl gitti... Sizede geçmiş olsun aman dikkat edin böyle piç lerle uğraşmaya değmez.
Baran cocuk degil nerdeyse 30 yasinda adam az cok ne yapmasi gerekeni bilir ;)
Ben bu tip durumlarda pek medeni olamiyorum
Yillar once kuzenimi biri rahatsiz ediyordu odunla bayilana kadar dovdum elimden zor aldilarki oldurucektim serefsizi.Bu isi mahkeme hak hukuk cozmez bu isi kotek cozer ki bir daha kimseyi rahatsiz etmesin bir musibet bin nasihattan iyidir diye bosa dememis atalarimiz ;)