bence özür , en azından ben öyle kullanıyorum
Printable View
bence özür , en azından ben öyle kullanıyorum
Yaratıcılığınıza sağlık yahu, dörtlüleri bi kere yakma küfür, frene basıp yakma düelloya davet, sende bir selektör daha atarsan düelloyu kabul ahhahaah :D
Cok fena kufur etmis
siz gaza gelmeyin hocam avrupadada böyledir teşekkür veya özür anlamına gelir.
birde son zamanlarda ankarada ani fren yapınca kullananlara rastlıyorum bu da bi kullanım şekli sanırım ama sizin sorunuzla alakası yok tabi
Genelde makara yapar arkadaşlarım tr'de kullandığımda şayet ;
Yanlıslıkla sıkıstırdıysam(lafı kes:hehe) yakarım 1kere sondururum
Yol verdiyse tesekkur mayetinde gene yakar söndürürüm
Uzun yanıyosa yakarım(ki böyledir genelde ama tr'de anlamıyo kimse..)
Kornayla teşkür veya sellektör ile teşkür ediyorsa arkamdaki gene yakar söndürürüm..
Post24'u gorunce aklıma geldi :D en çok o şekilde kullanıyorum aboo nasıl unuttuk :D
bide park anywhere button olarak kullanırım o ayrı :hehe:
o ani fren bazı araçlarda fabrikasyon donanım arabayla ilgili şöförle değil yani..
benim sonatada var ani fren yaparsan araba otomatik dörtlüleri kendi yakıyor belli bir süre.. ani fren ikaz sistemi..
Ben ama çok dörtlü kullanıyomuşum bunu anladım bu konudan :)
Birini sıkıştırdıysam özür için yol verdiyse biri teşekkür için arkadan tampon yapıyolarsa yakar söndürürüm düzgün git diye çok işe yarıyo hemen fren mesafesi bırakıyolar önüm sıkıştıysa dörtlüleri yakarım sert fren yapıcağım zaman arkamdaki dikkat etsin diye yakarım en son bide biri el kol falan yaptıysa veya çok sinirlendiysem önüne geçer dörtlüleri yakıp frenlerim :D
Ben hayırdır anlamındada kullanıyorum. :D
Babam bi anda yol tıkanırsa arkadaki aracı uyarmak için dörtüleri yakıp kapatıyor bu amaçla kullanıyoruz :) bazen dur amacıyla da kullanılıyor diye biliyorum bazılarımızın dediği gibi :)
dostum senin sorunun ne ha? gibisinden yakmış olmalı :D
Bi ara tek sag tek sol sinyal vermek baya agir kufurdu ve herkes tarafindan onayliydi bizim oralarda.
:)
sizi sıkıştırması kasti değilse ve siz arkasından selektör çakınca "hayırdır bilader?" anlamında da kullanmış obailir
Bence kasıtlı olarak üstüne kırmadığına işaret olarak özür dilemiş, en azından ben öyle yapıyorum :)
Ben kufur ve ne ayaksin anlaminda kullaniyorum cogunlukla :)
ben park halindeyken yakıyorum dörtlüleri :) teşekkür etmiş o sebepten dolayı dörtlü yakmış sana abi