hani araç sıkıştırdı fren sesi oldukça çıktı onun farkına varmıştır büyük ihtimal özür olarak kullanmıştır diyorum artık
hani araç sıkıştırdı fren sesi oldukça çıktı onun farkına varmıştır büyük ihtimal özür olarak kullanmıştır diyorum artık
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
vay arkadaş bir çok kişi özür,teşekkür anlamında kullanırken (bende bu şekilde bilir kullanırım) farklı bir kesim asarım keserim olarak nitelendirmiş
sellektör ne amaçla kullanılıyor acaba bu arkadaşlar tarafından..çek o lanet çıkını arabanın önünden falanmı?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Özür dilemek için kullanılır bu haraket
4 lüleri yakarsa özür frene basarsa küfür
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Arkadaşlar birde, 90 km hız ve üzerinde çok ani fren yapıldığında otomatik dörtlü yakıyormuş araba doğrumudur. Ben gençken kanımız kaynıyoken atraksiyon yaparken bir çok arabada defalarca ölümüne frene bastım hızlıyken ama öyle bir şey görmedim.
biz genelde trafik yaptıktan sonra selamlaşma amacıyla yakıyoruz![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
belli bir yaşı altı. özellikle genç kanı kaynayan nesil belliki yanlış kullanıyor bu özelliği.
genç arkadaşlarıma söylüyorum 4lü teşekkür özür veya ani frenlemede arkadan geleni uyarmak için kullanılır seyir halindeyken. başka amaçlar yüklemeyin.
trafikte ota b.ka da insanlara küfretmeyin. birgün mutlaka aklınızı alan biri çıkar anyayı konyayı anlatır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)