Aynı avans aynı yakıt değerlerindeki haritalarda 95 ve 97 arasında afr farkı olmayacağınımı söylüyoruz yani?
Printable View
Aynı avans aynı yakıt değerlerindeki haritalarda 95 ve 97 arasında afr farkı olmayacağınımı söylüyoruz yani?
Vpower Nitro+ dizellerde nasıl memnunmusunuz ?
Önce shell denedim ilk defa deniyordum F10 5.20D araç 184 HP yazılım yok stock araç neyse depo da 20km lik kalmıştı gittim 100 TL lik aldım denemek için sport+ modunda cidden fark ettirdi kendini fakat yanlamayı denerken araca fazla gaz verdiğini farkettim ve normalde agresif kullanımda 100 TL 220 km civarı yaparken bu benzinde normal ve agresif karışık 250 km yapabildim sonra gittim depoyu full boşalttım fulledim aynı tadı vermedi geçen gün BP de denedim yine aynı seviye olanını onda hiç tad alamadım opet de denedim onda da pek bir fark yok kısacası normal dizelden pek bir farkı yok bence sadece fiyatı pahalı ve shell dışındakiler tamamen balon...
Bende Opet'e döneceğim, fullforce u çoğu Opet'te bulabiliyorum fakat Nitro resmen şans işi olmaya başladı.
Performans ve uzun menzilde total exellium dizelden çok memnunum.ayrica teb total kredi karti alirsaniz,surekli %5 indirim var.
shell benzinliği olan bir abimden duyduğum kadarıyla yeni katkılı biraz daha yüksek oktanlı benzinler gelicekmiş ve 97den biraz pahalı olucakmış ama ne zamana gelceği konusunda bilgi yok dedi. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi :D
ben nitro dizeli deneyemedim ama fuel save ile nitro arasindaki farki ben hissedebildim , arabam auris 132 hp , her zaman tek binerim arabaya , kisaca hep ayni kosullarda nitro varken aracin.devirlenmesi yag gibi oluyor performansi hissedebiliyorum , ama ortalama 8,8 lt olan tuketim 9,3 litre oluyor , deger mi deger bence
şu anda satılan 97 ler zaten katkılı 95 değil mi?
eski 98 ile 100 ithaldi ama 97 ler katkılı 95 olması lazım.
Katlilimi 95 mi 95 katlilimi hepsi birbirine karisti
Valla benim araç zaten km de 1 lira yakıo =) 100 liraya 100 km . Shell Nitro denedim bi ara 100 liraya 75 gitmeye başladı ... Dedim bi yürü git açıkçası :)
Opet 95 e devam ... Zaten üretici firmalar genelde 95 tavsiye ediyorlar.
Artık 95 oktan da gelmicekmiş 85 gelcekmiş litreside 7 lira olucakmış bide 3 benzin almada 1 kere 2 tokat atıcaklarmış.
Yaw Şİmdİ bu olay Çok kariŞti sİmdİ yakit en İyİsİ nee_?? Bp mİ shell nİtro mu sİzzce bİ tÜrlÜ anlayamadim Çokk kariŞti konular fark kisaca yazarsaniz sewİnİrİm _? TeŞekkÜrler kolay gelsİn.
tsi araçlar için hangi şirketi kullanıyorsunuz. tdi de bp den gayet memnundum benzinde öneri nereler.
Ben Sciroccoya bulunduğum yerde Shellden daha iyi bir istasyon olmadığı için ordan alıyorum her dolu depoya 1 adet Würht'ün oktan artırıcısını atıyorum iyi geliyo :)
Ataşehir PO'da hala 97 Oktan var. retard'ı da -1 çıkıyor benim araçta, şimdilik en iyisi o...
benim ateşleme zamanı avansta lpg yüksek oktanlı olduğu için
95 oktan benzin kullanırsam daha mı az yakarım yoksa çok mu
3 gün önce Shell V Power NİTRO+ ile fulledim depoyu..PO'dan aldığım yakıta göre daha çok yakıyor.Araçta performans olarak birşeyler değişiyor o kesin ama çok yakıyor..Bize gelmez. :D
peki tamM meh senin olsun klawye :)
nevzat demir'in orda ki shell'de 97 bulunuyor, haberiniz ola..
Tesadüf mü bilmiyorum ama nitro bendede daha hızlı bitiyor gibi geldi
Abi aracın 122lik sanırım passat forumunda görmüştüm hayırlı olsun..Son depoda 97 oktan nitro almıştım gayet memnundum sonra 95 opet almak zorunda kaldım.Aradaki farkı bariz hissettim.Nitro ile araba daha canlı..Bazı forumlarda da 122lik TSI'a 97 oktan önermiyorlar onuda hiç anlamadım.
Benim araçta 122 tsı passat.
Shell 95+ nitro alıyorum ama çok yakıyo PO yada total denicem performans olarak tavsiye ettiler denemekte fayda var.
tatile giderken dizel aracımla yakıt denedim 90/110
shellden nitro dizel aldım 265tl fulledim 1150km yol yaptım
PO dönüşte 260 tl fulledim ve dolaştım 1345km yol yaptı:o
ben arabaya aldım 50 TL lik 130 km gitti bira uzun yola gittim 40 km lik yola gittim geldim ondna sonra sehir içinde takıldım 130 km gittim. Shell nitro aldığım yakıt.
Şimdi bide BP DEN Alıp denıyecem aynı yola gidip gelicem. AMA bakın performans sını denemedim ama çekişi ve gidişi gayet ve gayet iyi idi.