DÜrÜst olunsa benzine gelen zamlar su İÇmek gİbİ zaten 100 oktani bİzİm gİbİler alir gerÇek olsa
Printable View
DÜrÜst olunsa benzine gelen zamlar su İÇmek gİbİ zaten 100 oktani bİzİm gİbİler alir gerÇek olsa
Bu siralar bp ultimatte bi sikinti var gibi. Avans vuruyor gibi hissediyorum. Uzun zamandir bp aliyorum, gecen shell den aldim daha temiz gidiyordu.
Nitro yoktu dün yazısıra silinmiş onun yerine Shell v power dynaflex çıkmış
aklı kelden benziini shell almak lazım :)
Depo doldururken hep depo ağzında görünecek kadar doldurturum.
10 gün önce ilk defa Dynaflex li aldım. Nitro ile 600-610 km de ışık yanardı.
Dynaflex te 640 km de ışık yandı.
Kullanımım aynı. Yollar aynı. Ekstradan havada soğudu.
Dün akşam Dynaflex 2. depoyu aldım. Bakalım gerçek mi? Bana mı öyle geldi.
duman istiyorsam total,istemiyorsam shell
Bende geçen hafta yakıt alırken sordum, 10 gündür dynaflex veriyoruz ama yazılar hemen değişmiyor demişti.
Dizel de de benzindede şiddetle Shell Nitro kullanıyorum hatta aynı benzinlik aynı pompayı denk getirmek ve fullden 0 a kadar bitirmek gibi bir huyum var.
2 defa PO dan almak gibi bir hata yaptım şaka değil bmw nin debimetresi bozuldu
Hiç şaşmaz bende de, psikolıjik midir nedir başka benzin alamıyorum..
Shell nitro severiz...
nedir bu dynaflex? nitro tamamen kalkıyor mu?
dynaflexi kullananlar performans konusunda bir yorum yapabilir mi?
Ben sorduğumda yakıtların değiştiği nitro ibaresinin kalktığını telif hakkları gibi bişeyler dedi hatta vaktin varsa diyerek yeni yakıtı anlatan tek sayfalık bir kağıt verdi pompa başında nitro yazmayacağını pompalarda onu söyledi bir de ne kadar doğru ne kadar yanlış
Dün gece banada pompacı nitronun yerine yeni yakıt geleceğini, daha katkılı daha kaliteli olduğunu söyledi ama bilgili biri bizi aydınlatırsa çok makbule geçer :D