aksuda da var :D
Printable View
afrde fark gören yok mu ?
97den bi farkı olduğunu sanmıyorum shell'n sitesindede yazdığı gibi motoru temizleyip performans elde ettiği söyleniyor. Yani düz mantıkla söle denilebilir ki zaten temiz olan motora hiç bir etkisi yok. Deterjan katkısının falan artmasının nedenide bunu gösteriyor.
Artik baya butun istasyonlara gelmis sanirim , dizeli ne kadar ? Gtl gibi pahali mi , yoksa v-power yerine bunu mu satiyorlar ?
Bu gun aldim afr de hic degisiklik yok.
ozaman sanırım kurum oluşumunumu engelliyor gtl gibi
http://www.shell.com.tr/products-ser...ls/vpower.html
az önce kanal d de reklamı çıktı tanıtıldı resmen.farkı hissedin diyor.
Arkadaslar bugun bayi toplantisindaydim shellin bilim adami tanitti yakitin ozelliklerini direk dinliyen biri olarak size aktariyorum yakitin icindeki deterjan orani artirildi ve bu motorda daha once kullanilan yakitlardan dolayi olan kiri temizlemesinde yardimci olucak ve enjeksiyonlardan yakit daha rahat puskurtulucek ve buda yakitin daha rahat yanmasini ve daha cok iletilmesini sagliycak yani gaza bastiginizda araba tepkiyi daha hizli vericek ayrica oktanin artirildigini bundan dolayi daha iyi performans alincagini soyluyorlar ama oktanin kac oldugunu tam olarak belirtmediler sadece 97 oldugu soyleniyor ama bence biraz daha artmis olabilir bu konuya bi aciklik getirmek istedim saygilar.
Birde dizel araclar icin euro 5 motorlarda farkin daha iyi anlacilabilecegi soylendi tabi diger araclarda bir farklilik olmiycakmi diyceksiniz illaki bi farklilik olur ama euro 5 motorlarda daha rahat anlasilacak shell audi tdi motorda denemis ve gayet olumlu sonuclar aldiklarini soyluyorlar.
bugün izmirde pompacıya sordum hiçbir farkı yok aynı şey reklam işte boş şeyler dedi ne kadar dogru bilemem
Polo tdi aracima aldim. Alt devirleri canlandi. Start stop sirasinda daha kolay calisiyor artik. Ama 4.590tl degermi tartisilir. Devamli bp kullaniyorum. Ses gtl aldigimda cok ariyordu. Nitroda ses bariz az. Bence aractan araca fark olabilir. Box ile tekrar deneyecegim.
Anlik yakit cok az artti diyebilirim
Deterjan nedir abi? Ariel mi basiyolar mazota spor gazetesi..
Dün dizel olarak depoyu fulledim dizel nitroyla. Araba rölantide aptallaştı. Araç dizel corsa. Yakıtla alakası varmı yoksa arabada bi arıza varda yakıtamı yoruyorum? Neden olur?
bu nitro gtl gibi ayrı satılan bişey değilmiş bn öyle bişy sanmıştım dün gittim btn pompalarda nitro yazıodu gördüğüm normal eurodizelinin adını değiştrmş
Nitro denedim şehir içinde biraz fazla yaktı.
Fark yok diyenleri hala anlamıyorum :s bugün fiorino ile dizelinide denedim baya bi fark var bildiğin sömürüyor yakıtı:D