yuzdr kaç katki koyabilir ki adamlar. Bir kac budin döküyordu adamlar. 1% anca
Built to fall....
Preparatın tanımı : Karbon numaraları başlıca C4 ila C12 aralığında olan
parafinler,sikloparafinler, aromatik ve olefinik
hidrokarbonlardan (maksimum %1oranında (hacimce) benzen
dahil) oluşan kompleks hidrokarbon karışımı. Metil üç butil eter
(MTBE) ve diğer eterleri de içerebilen oksijenlenmiş
hidrokarbonlar içerir. Etanol ve diğer alkoller dahil
oksijenlenmiş hidrokarbonlar içerir. Her biri hacimce <%0,1
oranınında olmak üzere birkaç katkı maddesi içerebilir.
YANI YAKIT OLARAK SATILAN URUNUN ICINDEKILER BUNLAR:
Gasoline, low
boiling point
naphtha
80,00 - 100,00 %
Methyl tertiary
butyl ether
0,00 - 15,00 %
Ethanol
0,00 - 5,00 %
Zaten bunlari toplayinca 80+15+5 ya da 100+0+0 gibi %100'e ulasiyoruz. Katkilar bunun uzerine ekleniyor ve her biri hacimce <%0.1 oraninda olmak durumunda. *(yukarida yaziyor)
BURDAN ITIBAREN YAZANLAR KATKILARIN ICERIGI:
BEVAT (almancadan cevirirken unutmuslar, bevatten including yani icermek demek almancada, muhtemelen basinda katki maddeleri yaziyordu, onu tamamen silmisler sagolsunlar, carsi pazar karismis tabi)
Toluene
5,00 - 25,00 %
Ksilen
5,00 - 25,00 %
Cyclohexane
1,00 - 5,00 %
Etilbenzen
1,00 - 5,00 %
n-Hexane
0,00 - < 5,00 %
Trimethylbenzene,
all isomers
0,00 - 5,00 %
Naphthalene
0,00 - 0,50 %
Kümen
0,00 - 0,50 %
hatta bundan sonrada demis ki:
"Ek Bilgi : Vergi durumunu belirtmek ve yolsuzluğu önlemek için boya ve
işaretler kullanılabilir."
Yani bunlarin uzerine marker'da ekliyoruz ona gore.
Gursel'in fantazi guzeldi ama %25 toluene![]()
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Diesel aldım çok farkını göremedim, 97 de alıp deneyeceğim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
2010 Lancer 1.5 MT aracım ile heves ettim, Nitro+ aldım. 20 km yol geldim şehir içi, çok bir şey hissetmediğim.
Bir aksilik çıkmaz ise yarın 750km uzun yol durumu var, bakalım bir değişiklik olacak mı.
katıklar binde birden bile az yani, 10 ton yani 10 000 kg , 100 000 litre bir tanker de maksimum 100 litre katkı olabiliyor.
Built to fall....
Anlamadığım bir konu;
Sizler demiyormusunuz aracın map ı o yakıta göre ayarlı değilse performans alamazsınız diye..???
Nitro olsa ne nitrometan olsa ne? Bana göre..
2011 sti ayarimiz depo basina 7 litre alkole gore ayarliydi. IDCm bu arada bu kadar alkolle 100 un ustundeydi yani alkolu max degerde kullabiyodum. Alkolum bitmisti bugun tekrar alkol aldiktan sonra nitro denym dedim. Gittim onceki orana gore 6,5 litre alkol uzerine gereken benzini koydurdum shellden. Gazladigimda full boostta afr 12.5 gibi bi degerde sabit fakir kaldi(normalde istanbul ayarima gore 10.8 lere falan duserek geliyodu) ankarada da o civarlardaydi hep. Sonra ustune depoyu fulledim yaklasik 80 tlye (15 16 litre arasi). Bu seferafr de 11.8 fln gormeye basladim ama yine hemen 12.3-12.4 e cikip sabitleniyodu. Hic o kadar sabit gormedm ben afr yi. Rolantide de 14.9 15 civarlarinda. Yarin yuregir abiyle konusup tekrar ne olup bittigini ogrenmeye caliscam. Olmadi torka gitcem tekrar ne olup bittigini yazarim
Bu arada istanbulda benzinimi hep ya zekeriyakoy bp turkiyenin istasyonundan 97 ya da mehmetcik opetten,97 ankarada da ya sasmazin ordaki istanbul yolundaki shellden 97 ya da bilkent shellden 97 aliyodum. Bugun once sasmazin ordakishellden aldim sonra diger 80 tl yi bilkentten. Biraz karisti anlicaginiz![]()
Bıraz zengındemı kaldı ne afr anlamadım
Nasil yapildigiyla alakali bu tarz durumlar icin tolerans birakildiysa o toleranslar (correctionlar) icinde beyin en uygun hava yakit ve avans durumunu ayarlar. Yani kaliteli yakit aldiginizda arada 1-2 oktan oynarsa beyin o 1-2 oktani kullanir ama kalkipta 10-15 oktan fark varsa tabi o yakitin potabsiyelini kullanamazsiniz. Bu dedigim ozellik standart araclarda bile var havanin sogukluguna, sicakligina, yakitin kalitesine gore aracin durumunu ayarliyor zaten araclar. Bazilarinda ayarlayamayacagi kadar kotuyse durum direk en guvenli map e gecer. Ariza lambasi yanar, bazim arkalarda limp mode diye gecer vs
Valla benım araç araştırdım map 89 oktana göre yazılmış. Sıkıştırmayı 8 den 8,5 yaptık pistonlarla. Türkiyedeki 95 oktanda 93,2 oktana denk geliyormuş globalde.
Alıyorum fuel save 95 bakıyorum keyfime.. Bakarsan bana tam uyanda 95 oktan..
97 aldığım zaman baya az km yapıyorum..
Araç çok çok yüklü değilse bence standart veya standarta yakın araçlarda hiç bir fayda olmayacaktır..
Bugun aldim tabi fark gormemek normal depoda normal euro dizelvardi zaten.ilerleyen zamanalrda anlariz artik depo ful nitro ile dolunca cekis degisirse anlarim.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
85+95=180/2
86+97=183/2
Bu hesaplardaki "85" ve "86" değerleri neyi temsil ediyor ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
nitroyu deniyorum birkaçzamadndır picantoda ilk gozlemlediğim kesinlikle daha sarsıntısız çalışıyor
2. si ve en sevdiğim 5. vites düşük devirde kesinlikle eski vibrasyon ve çekmeme olayı yok ciddi anlamda alt devirlerim sarsıntısız ve sessiz oldu
ilk defa shell in bir yakıtını sevdim gtl için aynı yorumu yapamamıştım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)