gece 22:00 sabah 06:00 arası yatağada yasak koyacaklar yakında :D Ahlak polisi kesildiler başımıza..alkollü araç kullanımı konusunda son derece haklılar az bile..fakat satıştaki ve kullanımdaki düzenlemeler gerçekten saçma..
Printable View
gece 22:00 sabah 06:00 arası yatağada yasak koyacaklar yakında :D Ahlak polisi kesildiler başımıza..alkollü araç kullanımı konusunda son derece haklılar az bile..fakat satıştaki ve kullanımdaki düzenlemeler gerçekten saçma..
Kesinlikle aynisini dusunuyorum . Amaclarindan suphem olmasa sonuna kadar destekcileri olurum ama amac farkli gibi .
Burada boyle birsey duymadim . Hemen hemen gelismis her ulkede oldugu gibi cep tel yasagi var ve cezasi $40 .
Alkol neysede sigara biraz sacma olmuş park halinde iken sürücü koltugunda denize nazır oturuon diye sana ceza kesebilirler gerci 22 ile 06 saat arası icki yasagıda olacak ee toplu .... olur Alkol satılmazsa sahil kentlerinde acık ve net Turizm biter bir cok kişi işsiz kalır ben ayda 1 icerim veya icmem ama evimdeki keyif özgürluge resmen karışmak DURMAK YOK YOLA DEVAM oy veren zihniyet Reyhanlı da ne olaylar oldu da kim kuyruk kıstırıp nerelere gitti...
Gece yarısı promil sınırı tekrardan 1,00 promilden 0,50 promile çekilmiş.
Abi adam yatağımıza kadar girmedi mi ?
3. çocuğu yapana 5.000tl gibi bi şey duydum...
Ayda verecekse 1takım ikiz lazım bana :)
Alkole karşı verilen cezaların hepsini sonuna kadar destekliyorum
Ben arkadaşımla gece 11-12 de sahile inip 2 bira içemeyeceksem , yaşamayayım bu ülkede cidden.
içmek değilde satış yasak diye biliyorum... Gündüzden alırım bende...
Sen istediğin kadar satış yapma 22,00 den sonra... Sanki çözüm bu mu .?
http://haber.gazetevatan.com/sosyal-...40717/1/gundem
http://haber.gazetevatan.com/yuzde-6...40805/1/gundem
george orwell ın bin dokuz yüz seksen dört adlı kitabını okumanızı öneririm.kitap resmen geleceği görmüş daha doğrusu yazar.
Çarşı vermiş yine ayarı.:)
İçki yasaklarına ÇARŞI ayarı.. Şerefine Tayyip | BESIKTAS SUPPORTERS - YouTube
Helal olsun Çarşi :)
İyide o biralar ısınmayacak mı elimde taşırken :) Ben dışarıda içerken bile , tek tek alıyorum büfeden birayı , hemen ısınıyor çünkü , gavat büfeciler adam gibi dolap çalıştırmıyor bizim memlekette :) Bahaneleride hazır , abi hava çok sıcak , abi dolaba yeni dizdim , abi satışlar patladı , abi arkadan al soğuktur onlar (yalan) vs. bir ton bahaneleri oluyor.halbuki o koduğumun dolabını geceden kapatıp sabah açmasalar buz gibi kalacak ya neyse.
Direksiyonda sigara yasağı hakkında;
Halk sağlığını düşündükleri için değil de, daha fazla ceza yazmak ve para kazanmak için kanunu çıkarmadılarsa ben de bir şey bilmiyorum.
Yok halk sağlığı, yok diğer sürücülerin güvenliği vaz viz.. Boşversenize..
2014 bütçe görüşmelerinde "Trafik cezalarından gelecek gelir" seçeneğinin karşılığı 2013 bütçesine koydukları rakamdan 3-4 kat fazla olmazsa sözüm söz adamlara oy vereceğim.
ya arkadaslar haber PASTE ETMEYIN
tehlikeli sözler verme :)
başka haber kaynaklarından haberleri techturkey de paylaşmayın.
Techturkey sosyal paylaşım sitesi değildir.
Siyasi görüşleriniz ile ilgilenmiyoruz
simdi 9000x9000 resim paylaşıcam ki
girenin kotası bitsin