Alkole gerek yokki , 2 tane portakal bile bazen 5-10 promil gösteriyor.
Printable View
Alkole gerek yokki , 2 tane portakal bile bazen 5-10 promil gösteriyor.
hepsinin ta ..........................
Kıbrısta meşhur bir otelde öğrencilikten artan zamanlarımda part time olarak valelik yapıyorum. Bazen geç saatlere doğru inanın alkol almış ve ayakta durmayı başaramayan insanlara arabalarını teslim ediyoruz.. Arkalarından bakarken kimsenin canını yakmasalar diye resmen dua ediyoruz..
Polisler herşeyin farkında ama sistem kurulmuş, otel her konuda polislere güzellikler yapıyor, polislerde karşılığında otel çevresinde müşterisinin huzurunu bozmuyor böyle şeyleri görmezden geliyor..
Türkiye'de de benzer durumlara kaç kez şahit oldum.. Devlet vatandaşını salak yerine koymayı bıraksın önce kendine çeki düzen versin ...
Sigara olayı cok iyi olmuş bence.
İsabet olmuş zaten araba kullanmayı bilmeyen bir milletin bir de yolda sigara içmeye çalışması çok gereksiz alkol zaten tartışılacak bir konu değil trafik konusun bence çok mantıklı diğer mekanlardaki kısıtlamalar tartışılabilir tabi ki ama bence bir sakıncası yok şahsen çocuklarımın alkole teşvik edilmeyen bir ortamda büyümesi benim hoşuma gider kiminin gitmez bu göreceli bir kavram
Milletvekili olmak varmış. Nasıl olsa trafik cezası vs. kesilemiyor son "kıyak"tan sonra.
Sigara attık diye böyle bişeye maruz kalmayız umarım..
polis lez olmasın :D
Alkol konusunda herşeyi yapsınlar da sigara gerçekten saçma olmuş.
Hoş uygulayabileceklerini sanmıyorum :)
bana bu videodaki 1.08. saniyeyi hatırlattı :D
Otoyollarda patates taşımıyoruz, can taşıyoruz can
Ulan ben sigarayı babamdan saklamadım , şimdi polisten sigaramı saklıcaz amk....
Haber : FLAŞ Alkollü içkide şok yasaklar haberi
buyur burdan da yak :)
Güzel günler göreceğiz güneşli günleeeeer :)
Arınç`tan alkol`le ilgili çarpıcı iddia | Ulusal Post - Güncel Haber Portalı
yok yok azıttı bunlar.. kuş kadar beyinlileriyle halkla t***k geçiyorlar resmen..
Yazıdan anladığım kadarıyla,
Alkolde promil miktarı yine aynı, yani
Ticari araçlarda 0.1 promil = Ceza
Hususi araçlarda 0.5 promil = Ceza
Polis'in çevirdiği, ama "üflemiyorum ben yiyosa üflet" diyenler = Kafadan 1 promil ..
Hem iç, hem üfleme, yok öyle yağma ..
Alkol iyi olmuş da, sigara çok mantıksız .. Kimsenin sigaradan ceza yazacağını sanmıyorum, yazılmaz da zaten ..
Adamın özel malı kardeşim, ister yıkar, ister içine s.çar .. Buna kimse karışmaz ..
@Onurkk06 'nın dedigi gibi burdan yakalım ;)
22.00'den sonra alkol satışı yasak-HABERTÜRK
arabanin tamponuna raki stickeri koyduracaklar sonunda bana.