Tüvtürk gecikme bedellerine son mu verdi ?
2009-2012 sorgulama yapıyorum 148,68 tl çıkartıyor.Sanırım sitede sorun var yada gecikme cezasına son verdiler.(Keşke olsa öyle birşey)
Tüvtürk gecikme bedellerine son mu verdi ?
2009-2012 sorgulama yapıyorum 148,68 tl çıkartıyor.Sanırım sitede sorun var yada gecikme cezasına son verdiler.(Keşke olsa öyle birşey)
Muayene masrafları gecikme bedellerinden yüksek olduğu için genelde "yakalanana kadar gerek yok" mantığı çok mantıklı![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
gecikme faizi 3 misline gelip durmuyormu..
trafikde yakalanmak daha kötü eskisi gibi değilkidirek men ediyorlar bu sefer muayenesi trafiği osu busu uğraşıp duruyorsun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o bedel bakanlığın kasasına gidiyor, alınmasa keşke diyeceğim de kimse vaktinde gelmez bu sefer![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Abi gecikme bedellerinin kaldırıldığını sanmıyorum, yerinde olsam yakalanana kadar öyle devam ederdim.
şimdi baktım problemli 0.00 tl diyor, kalktı mı yoksa 1 gün işe gitmedik![]()
birde randevu alır gibi sorgulayın o kısımda çalışıyor şuan
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
gecikme faizi kalksa zaten muayenenin anlamı kalmaz her kez kafasına göre muayeneye sokar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
aylık 7 lira diye biliyorum
geçende randevu alırken gecikme faizi 160 lira gözüktü istasyona gittim 20 lira tuttu
Aylik 8 tl bir gun de gecse tum ay hesaplaniyor
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ben 1 ay geçirdim muayneyi kağıtta geç bedeli 6.70 tl olarak alınmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)