kerem abi ne yazdı merak ediyorum ..
ama varya ben bu adalet sisteminin ta a........k...... sinirden masayı yumrukluyorum bu nedir ya....
Printable View
kerem abi ne yazdı merak ediyorum ..
ama varya ben bu adalet sisteminin ta a........k...... sinirden masayı yumrukluyorum bu nedir ya....
Yanlış istihbarat.... Manyak bu çocuk ya !!!
Organize isler filmi geldi aklima, arac sahibi arkadasin affina siginarak soyluyorum.
Kanundan bir tek namuslu insanlarin korkmasi ve cekinmesi ne kadar enteresan degil mi?
Keram Abi ne yazdın ya? Valla merak ettim he...
Şu iş hayırlısıyla bir bitseydi...
Yok arkadaşlar yok... Aradım Tayfunu nefes nefese... Ulan öyle bi şey yapacaksan
tek başına mı yapılır. Kızdım hatta.... Benle taşak geçiyomuş.
Mustafa abinin dediği gibi çekici ile çektirin aracı. Tanıdık çekicide var eğer istenirse durumu anlatırız yardımcı olur sürükleye sürükleye çıkartır tepeye götürür istediğiniz yere.
Mekandan ayrildim takipte olucam mağdur olan arkadaşimiz ile iki defa telefonla konuştuk gerekli tum bilgileri verdim allah yardimci olsun :(
Yokki Polis filan işte
Yanlış Park gibisinden çek arabayı doğruu otoparka sonra terzi ipliği gibi bak nasıl çözülüyor bu iş
Yalniz soyle bisey var, arabayi kaldirip goturmek kotu bir fikit olabilir kanunen ama bu dolandiricilarin tek vakasi degildir bu.. Adli bir sorusturma baslarsa daha cok boklarinin cikmasindan korkup geri adim atabilirler..
Aslında dandik bir araçla tamponuna falan çarpıp polis v.s çağrılsa işe yarayabilir ...
Allah vere 3. günahsız bi şahısa satılmasın.
Araba nasılsa piyasa da artık.