İskendere git ama 1 hafta bekle ama 3 hafta bekle macera arama
Kimede yaptirsan yine bir gun yolun iskendere dusucek :D pahali diyip baska yere gidip sonra yalvar yakar geri donduklerini cok gordum :D
Printable View
İskendere git ama 1 hafta bekle ama 3 hafta bekle macera arama
Kimede yaptirsan yine bir gun yolun iskendere dusucek :D pahali diyip baska yere gidip sonra yalvar yakar geri donduklerini cok gordum :D
emile en kolay yol tarifi
dogusun arasından maslak sanayiye indin
sola döndün yol bitiminden
sağ şeriti takip ettin
dümdüz gittin yaklaşık 50mt
sol hizayı takip et
içi turuncu dükkan.
düzeltme ;
sağı takip ettin derken sola donunce sagda bıtanedaha sokak olcak çatal Ayrım adı herneise..ordan devam etcen
emil de olur savas abi de olur ikiside iyidirler :) gul kebap i sor solundaki dukkan emil egzos gorursun zaten :)
Motokar land rover servisinjn caprazinda emil iyidir. 'My garage' emilin dukkanin adi
Savaş usta derim bende
Kesin ve net tereddütsüz İskender.1kere git 2.yi uğraşma hiç.Geç tarihte verse sabret 2.kez gitmek zorunda kalma.Neler duyduk gördük sanayide yapılan işler nasıl rezil çıkıyor bazen anlatamam ama İskenderde ihtimal bile vermem memnuniyetsizliğe.
Emil candır :)
iskender yada emil ustalar.. bir tane daha var arada yukarda kalite araçlar gördüm içerde ama ismini adını bilmiyorum..
Komple egzoz için İskender ustadan daha iyisini düşünemiyorum.
İskendere yol tarifi:Maslak sanayi 1.kısım kapısından giriyorsun sağında opel kalacak biçimde aşağı doğru inerken sağ köşede porsche var siyah kırmızı tabelalı o sokağa girip dümdüz ilerliyorsun ileride uçuk kaçık değişik arabaların olduğu dükkanı görünce dur araçlardan korkma gir içeri :) esnaflığıda kişiliğide 10numara adamdır biraz işi yoğundur benle ilgilenmedi diyede düşünme :)
iskender dükkanımı değiştirdi.. opel dediğin yer çiftkurtlar ın arkası özel porsche servisi var o sokakdamı o sokakda solda honda var onun yanında en dipde opel ustası var bir tane..
Opel bu petrol ofisinin karşısı olan yer büyük yetkili servis çiftkurtlar mı orası emin değilim.Ordan devam edip aşağı doğru dik inen rampalardan birinde sağ sokağın köşesinde porsche ile alakalı bir dükkan var adını bilmiyorum siyah kırmızı tabelası var o sokaktan girince o porsche solunuzda kalacak şekilde dümdüz gidiyorsunuz.Aynı yerinde yer değiştirmedi ama ben mi yanlış tarif ettim acaba şu an tereddütteyim :) yeri aynı eminim dükkanın kapısını falan değiştirdi bikaç ay önce sadece
Beyler abartmayın bu olayı yaa. Sanki motor rektefiyecisi öneriyorsunuz. Tamam önerin ama abartmayın birileri överken. Özellikle Arenimo. İskender ile ailecek görüşüyor olabilirsin, harika bir usta olabilir ama kanserli hastaya şifacı önerir gibi davranıyorsun konu egzoz işi olunca.
Biraz daha ılımlı olun lütfen.
arkadaşın yaptırcağı iş çok zahmetli değil İskender Emil Savaş Sebo hepsi temiz şekilde yapar, yanlız adres tarifi yapan arkadaşlar vallah insan bildiği yeri karışıtırır okuyunca :) sanayinin göbeğine git yeter gösterir herkez yerlerini :)
Evet belki Aren çok yakın olduğu için tavsiyesinde abartılı gözüküyor olabilir ama şunu söylemem lazım bahsi geçen diğer ustalardan 1isinin yaptığı 2adet sıkıntılı işi gördüğüm için ısrarla İskender diyorum bende.Evet bende İskender abiyi çok severim iyidir aramız ama tavsiye sebebimde fanatiklik değil şahit olduğum sıkıntılı işlerden dolayı.Basit bir işte olsa herkes para veriyor ve en iyisini yaptırmak istiyor.
Senin arabanın işi aşırı basit gibi görünüyor, iskender ustaya gitmeye gerek yok. Anadolusa olsan hallettirirdim karşıda bende sadece iskenderi biliyorum :D
Evet kanserli hastaya şifacı öneriyorum ,
söylediklerimde haksız mıyım değil miyim bana bunu söyle sanayide belki 12 seneden fazladır gider gelirim birçok arabamı yaptım yaptırdım yapılan işlerinde bir çoğuna şahitim ,
İskenderi abartabilirimde kaldı ki yaptığı işler ciddi abartılıcak işler çünkü kimsenin yapamadığı yapmaya çalıştığında yüzüne gözüne bulaştırdığı işler
Ayrıca benim ile aynı yorumu yazanlarda var algıların bana karşı fazla açık sanırım
Kaldı ki istediğimide yazarım herkes gibi .
Bu yaştan sonra ne yazıcağımı soracak değilim varsa bir yaptırımın yaparsın .
Emili yada iskender ustayı öneririm kime sorsan gösterirler.