Yıkama açtıktan sonra ilker patladı diye duydum,bunlarıda okuyunca hayrete düştüm ,inşallah çözülür...
Yıkama açtıktan sonra ilker patladı diye duydum,bunlarıda okuyunca hayrete düştüm ,inşallah çözülür...
Böyle bi olayı ilkerden beklemezdim hadi oldu böyle bişey gecen konuya girdi halledicem dedi konuyu hergün takipdeyim bu zamana kadar ortalıklarda yok İlker maalesef benim gözümde sıfırsın artık.
bu adam fazla yaşamaz
bu tip konuları ne kadar zamanında yazarsak hem sitede daha düzgün bir ticaret anlayısı hemde ciddi anlamda kötü niyetli insanlardan arınılmış olur tekrardan gecmiş olsun...
biride demiyor ki, bu adam hala niye "satış yasaklı" cezası almadı. buraya gelip savunma yapmasımı bekleniyor
Satış yasağı yeter mi dosya kabardikca kabariyor
abi yatsın kalksın benim ankarada olmadığıma dua etsin fena patlatırdım yoksa onu ben.. en son konuştuğumuzda gelicem konyaya dedi haber et gelince bi görüşelim seninle dedim, ama g..tü yemedi herlade haber etmeye..
Neyseki bizim kaybımız fazla değil, diğer arkadaşlara allah sabır versin.. Böyle karakteri bozuk, yalan konuşmayı kendine meslek edinmiş adamları uzaklaştırmak lazım forumdan..
yanlış mesaj
aynı ilker degil diye biliyorum :))
o zaman düzelteyim
ahmet bende ulaşamıyorum adama kanka. benimde ondan almam gereken k20 külbütör kapağı vs var.motoru toplayacaz hala külbütör kapağı yok. günde 3-4 kez arıyorum yok.hastalık işi vardı başımda diyordu birine bişemi oldu noldu hiç bişe yok.hiç bir haber yok adamdan :(
bu güne kadar bende ılımlı yaklaşmaya çalışıyordum ama.şeref abi ile de konuştum arp mustafaylada konuştum. bizden emanet aldığı RC1000 CC enjektör ve benzin rayını da satmış.
şeref abinin arabaya emanet göndermiştik.şeref abi iş bitince ilkere vermiş ilkerde götürmüş başkasına satmış.Çözemedim mevzuyu 15-20 gün önce size cok mahcup durumdayım külbütör kapağını boyatıp ben getirecem dedi.enjhektörleride getirecem dedi.yalan oldu malları getirmeyi bırakın külbütör hala yasindeymiş.enjektörleri 550 tl ye kaana satmış.Adam resmen anasını boyamış babasına satmış derler ya öyle yapmış.Yazılanları okudukca şok oluyorum,millete hanımının telefonunu vermiş falan.ulan her boku yedin tamam da hanımının telefonunu nie verirsin gerizekalı.Anlaşılan bir vurgun yapıp uzaklaştımı piyasadan yada ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki.
hanımının telefonundan arayanlar hakkında da şikayette bulunuyormuş kadın, bu numara beni rahatsız ediyor gibisinden, dikkatli olun kendi numaranızdan aramayın..
ustam ne uzaklasması adam ankarada hala hanımıda ankarada calısıyor hanımı burnundan kıl aldırmıyor adam karısının numarasını verıyor bana ama ben karısmam dıyor nasıl karısmassın yaa senın kocan söle arkadas banane dıyor kendıne ulasın dıyor bı daha arama benı dedı yoksa mahkemeye verecekmıs arkadas benı haklıyken haksız konuma duştuk nasıl bı ınsanlar cözemedım yaa
Vay amk selam verdik borclu ciktik iyimi.
eşiyle beraber çete işimi çeviriyo napıo :D
Büyük geçmiş olsun umarım sonunda gören duyan hesap soran biri olur