Bende merak ettim zamanlama yanlış derken senin bazı konular üzerinde merakın var diye almayı satmayı bırakalım mı paramızıdamı istemeyelim hem burası form Ahmet benim 17 senelik dostum duyarsız bir adam değildir merak etme...
Referans sistemi gelirse foruma ve herkes yorumunu yazabilirse o satici hakkinda boyle sorunlar azalir bence
adamın hayatı hampacılıkmış :D bunlarıda başkasından tutturmuş :D
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...03890491/detay
bu para bukadar kolaymı kazanılıyo? 8000 tl vs. ....boktan camia .....
Biride çıkıp demiyo ki bu ilker nerde ?
bu ilker nerde ?
arkadaşa telefon veriyoruz ahmet e ulaştım ulaşamadım diye bi bilgi de vermiyo
ne olaylar olmuş be...
vay arkadaş daha çözülmedimila olay...
adam lost aga
konuyu açan abime öncelikle geçmiş olsun.
şahsen bu tür mağduriyetleri yaşatan insanlara sadece "satış yasaklı" ibaresi koymak yetmez diye düşünüyorum. ağır bi dille de olsa affınıza sığınarak söylemek istiyorum; forumdan si.tir etmek gerekli böylelerini bence. be utanmaz ahlaksız şahsiyet; yazıktır ne bekletiyosun, üstüne adamın parasını alıp ne diye kandırıyosun? kul hakkı nasıl basit geliyo birader bu insan kılıklılara...
ulan ben adama telefon sattım bu forumdan. faturası elimde yoktu. bak kardeşim, satın aldığım yerden bir iki hafta içerisinde faturasını çıkartır sana yollarım dedim. sonra satın aldığım yerin biraz ihmalkarlığı ve ertelemesi yüzünden sattığım arkadaşa karşı ayıp ettim. iki hafta değil de üç hafta sonra faturasını gönderdim ama gelin bir de bana sorun. her telefonda ne diyeceğimi şaşırdım, binlerce özür vs... çünkü para kazandım o verdiğim sözden ben, çünkü bana güvenene nasıl yamuk yaparım? millet ne kadar rahat yaa, vay arkadaş...
Allah'tan korkma, kuldan utanma olacak arkadaş.