Bir arakdaşımın jantlarını boyatıcaz ama İzmirde güzel işçiliği olan tanıdık boyacısı olan varmı birazda hesaplı olması onemlı sonuçta jantlar öğrencinin olduğu için çok yuksek paralar vermesı biraz zor. Yardımlarınızı beklıyorum..
Bir arakdaşımın jantlarını boyatıcaz ama İzmirde güzel işçiliği olan tanıdık boyacısı olan varmı birazda hesaplı olması onemlı sonuçta jantlar öğrencinin olduğu için çok yuksek paralar vermesı biraz zor. Yardımlarınızı beklıyorum..
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
Boya kodunu biliyor musunuz ? Yoksa dükkanda karteladan seçersiniz.
Tabi ben ortalama bi fiyat alıp yazarım, uyarsa gider görüşürsünüz.
Met benim de boyaciya ihtiyacim var. Zimparasi bitti. Sadece boya atacak sekilde fiyat alir misin?
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
@anthinka Jant tane fiyatı 150 lira. Nasıl istiyorsan 4:4 lük olacak şekilde yapabilir. Biz daha önce çok iş yaptık. Söylediği günde kusursuz teslim eder. Şuana kadar hiç sorun yaşamadık. İsterseniz yönlendirebilirim.
tane 150 4 tane 600 uçuk değilmi ?
orjinal könig forged miligram jantlarımı istanbulda zımpara ile birlikte fırın boya yaptırdım verilen fiyat 250 tl
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
İstiyorsanız numarasını verebilirim, arayıp konuşabilirsiniz. Yani bana söylenen fiyatı yazdım, üstüne herhangi bir kar payı koymadım. İşçilikleri güzel, daha önce araba da boyatmıştık.
Bn kndm boyadm rpf 1 40 tl bna patladi
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)