d3n1s Nickli Üyeden Alıntı
Bu 10 gün muhabbetine yakında savcılıktan gidip dilekçe ile konuşma kayıtlarını çıkarttıracam. Bakın hele ne yazmışım "23/05/2013 tarihinde OZİRON kullanıcı isimli Mustafa Özdemir'den K03 turbo ve manifold aldım. Özel mesaj ve telefon konuşmalarında kendisi turboyu 3000 km kullandığını, turbo ve manifoldun hiç bir sıkıntısı olmadığını, K04 taktığı için söktüğünü, nakit ihtiyacı olduğundan sattığını söyledi. Ben de bunların üstüne sorun çıkarsa iade edebilmek isterim dedim, tabi ki dedi. Lafına güvenerek 600 TL kredi kartına ödeme yaptım, aynı gün kargoya verdi, ertesi gün 24/05/2013 cuma günü elime geçti turbo ve manifold. İşlerimin yoğunluğundan kontrol ettirme fırsatım olmadı. 30 mayıs günü turboyu kontrol ettirmek ve düzgünse arabama taktırmak üzere sanayiye gittiğimde..."
ben parayı 23 mayısta ödedim, mal elime 24 mayısta geldi. Takvime bakarsanız 24 mayıs'ın cuma gününe denk geldiğini görürsünüz. 30 mayıs perşembe günü anca gidebildim turboya baktırmaya. Bizim köyde 30dan 24 çıkınca 10 kalmıyor?!? Dükkan sahibi değilim, çalıştığım ofisim sanayiye tamamen ters bir yerde, arabasız gidemiyorum, ve bu geçen 6 günlük süre zarfında da gidemedim.
Hadi her şeyi geçtim, bunca zaman telefonlarım açılmıyor, geri dönülmüyor, mesajlara cevap verilmiyor da konu açılınca abi-kardeş kombine nasıl da üste çıkıyorlar, anlamak cidden güç.