cupra yı çok sevdim şahsen ama makyajlısına ısınamadım hala.. alınır mı tabi ki alınır..
cupra yı çok sevdim şahsen ama makyajlısına ısınamadım hala.. alınır mı tabi ki alınır..
bende bu hafta icinde vericem siparisi fumer renk cam tavan + kis paket.
deri koltuk alanlar memnun mu? kalitesi kotu demislerdi. birde seat kac ay bekletiyo bi bilginiz varmi. yoksa ellerinde varmi hemen alip cikabiliyomuyuz?
yaris frenleri ingilterede 1000 pound. ap racing 4 pot caliper ve 312 mm disc. bence 3.100 tl ye degmez![]()
Şimdi bu 7 ileri dsg'lerde hiç sorun çıkmıyor mu artık...
Edeple gelen, lütufla gider.
seatin yaris frenleri diye sattigi frener aslinda ap racing. 1000 liraya ebc disk fren ve celik hortumlarla bence cok fark etmez. standart araclar neyle geliyo?
fren kiti kesinlikle şart.Bazen hızlandığı gibi duramayabiliyor maalesef![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
şart değil, lüx'e giriyor fren kiti. 600TL brembo disklerler ve brembo padler ile ap racing kadar olmasada o dereceye yakın bir frenleme elde edilebiliyor. 3100 TL verene kadar 3 kez komple disk ver pad'leri değiştirirsin zaten 3 kez değiştirceğin kit sonunda aracı satarsın. gerek görmüyorum şahsen, ap racing kitlide sipariş vermedim aracımı.
veremeyeceğimden değil sadece bana gereksiz pahalı geldiği için istemdim.
2.0T FSI
Erya'ya haftaya ctesi hem beyaz hemde kırmızı camtavanlı cupra gelicek, fiyatlarda güzellik yaparız![]()
~ Feel The Difference ~
Seat Sport Frenlerini almak lazım.Cupranın eski kasasını kullanıp eksikliğini gören arkaşım yenisinde yeni cuprada direk onuda ekledi ve derki çok fark var kesinlikle almak gerek.Birde seat sport frenleri alırsanız garantisi aracın bozulmuyor.Fiyat biraz artıyor ama almak lazım bencede.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Sıcak Sıcak
hoşuma gitmeyen 2 şey oldu.
1. bt'siz teyp çok basit ve kalitesiz olmuş, anteni eskisinde daha güzeldi bunda klasik anten var.
2. si iç döşemeleri yine çok basit. eski cupradaki baklava desenler yok.
bide orjianlinde çok yüksek araç yahu :S
bunlar dışında herşey aynı eski cupra ile.
![]()
2.0T FSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)