User Tag List

Sayfa 17/52 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
970 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Fırsat gördüğünü paylaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce verildi ama site hata veriyor saatlerce uğraşıp alışveriş yapamadım

belkide allah korudu, bu aralar Merterde yurtdışına Lacoste ticareti yapan yabancı uyruklu bir arkadaşla tanışma şansım oldu.

abi dikkatli ol Türkiye Lacoste sahtesinin kalesi sayılacak ülkedir Ebay'de sırf tarafımızca yapılan sahteleri ayırt edebilmek için bilgilendirme var ban'lenen 10 kişi varsa 5i türk 2si hongkonglu dedi.

muhakkak resmi sitesine girip alınacak polo o sitede mevcutmu öyle bir model gerçekte varmı hiç oldumu bakmak lazım dedi.

olmayan renklere, olmayan modellere dikkat.

bir başka anlaşılabilecek noktası , timsahın olduğu yere dikkat edilmeli, ağızına, dişine aynı mağazada timsahın ağzı kapalı, başka poloda açık birinde diş var diğerinde yok, yada simetrik değil, kaliteli değilse dikkat.

eğer bunları anlaması zor geliyor ise yine anlaması kolay noktalardan birisi düğmeleri.

düğmeleri orijinalde pahalı olan sistem inci gibi bir malzemeden yapılma, renk his direk inci gibi.

sahteler direk plastik.

birde gerçekler en alt ortalarda yani polonun en alt sağında ve solunda yırtmaçlar olur 2-3cm boyunda , kimi zaman sahtelerde yırtmaç yok polonun alt uçları kare biçiminde

son olarak arkadaş şunuda belirti, ıhracat fazlasıymış, sezon indirimiymiş inanmayın dedi bugün 2015 olan araba lastiğini 8 ay öncesine göre %50 indirim ile alırsın çünkü 2016 geliyor ve lastik üzerinde 2015 yazıyor.

ama lacoste böyle değil lacoste 70lerden beridir aynı tasarım,kumaş,model,kalite,renk ile satıyor asla %680 gibi indirim beklemeyin öyle bir indirim olsa diğer pazarlardaki bayiiler doluşur alırdı zaten dedi.

dünyada hemen hemen her yerde gerçek resmi bayiilerde fiyat neredeyse sabit aralarında %20 oynarsa oynar geriside emin olun sahte ki buna Amerika bile dahil dedi.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Kavuştu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle ilginiz için teşekkürler. yakın bir arkadaşıma bahsettiğimiz rakamlara üzerinde hidrolik fren, conti lastik, shimano vites, salcano kadro vs. olan ikinci el bir bisiklet aldık ve geçen hafta 120 km yolu sorunsuz bir şekilde gidip geldik, şu an için memnunuz bakalım. öğrenci olduğum ve durumumu fazla zorlamak istemediğim için bu bütçelerde bir şeyler bakındım ama dediğiniz gibi hep sonunda üzüleceğim bisikletlerle karşılaştım. bu sebeple mevcut bütçemi 600 liraya yükselterek carraro sportive modellerini araştırmaya başladım. bugün ya da yarın aşağıdaki bisiklete bakacağım ölçüler uyarsa alacağım

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...7656796/detay/
    güzel bir seçim olur Carraro. İnce lastik olması kamp yollarında seni yormaz pek.
    Şehir bisikletiride olabilir, sonuçta kamp yapacaksın ince lastik şart yoksa kamp eziyet olur
    Şimdi den hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rakam çok güzel arkadaşlarımın tavsiyesiyle baktım uygun fiyatlar var adidas'ın ürünlerinde
    Özellikle bu ayakkabı için istenilen rakam güzel
    http://www.barcin.com/adidas-daily-u...r-ayakkabi-gri
    Ayakkabi güzelmiş valla ama 42 kalmamis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bir seçim olur Carraro. İnce lastik olması kamp yollarında seni yormaz pek.
    Şehir bisikletiride olabilir, sonuçta kamp yapacaksın ince lastik şart yoksa kamp eziyet olur
    Şimdi den hayırlı olsun.
    Teşekkürler

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce verildi ama site hata veriyor saatlerce uğraşıp alışveriş yapamadım
    Laptop'tan üye olunamıyor. Masaüstü ile üye olabildim. Takip etmezsen ve telefonda çemkirmezsende aldığını bir ara gönderme modundalar.

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uçak bileti alacak arkadaşlar faydalanabilir:
    Yabantv Anadolujet firması için %25'lik indirim kodu veriyor.Kodu Yabantv'nin sayfasından öğrenebilirsiniz.Bileti Anadolujet'in kendi sitesinden almalıymışsınız.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belkide allah korudu, bu aralar Merterde yurtdışına Lacoste ticareti yapan yabancı uyruklu bir arkadaşla tanışma şansım oldu.

abi dikkatli ol Türkiye Lacoste sahtesinin kalesi sayılacak ülkedir Ebay'de sırf tarafımızca yapılan sahteleri ayırt edebilmek için bilgilendirme var ban'lenen 10 kişi varsa 5i türk 2si hongkonglu dedi.

muhakkak resmi sitesine girip alınacak polo o sitede mevcutmu öyle bir model gerçekte varmı hiç oldumu bakmak lazım dedi.

bir başka anlaşılabilecek noktası , timsahın olduğu yere dikkat edilmeli, ağızına, dişine aynı mağazada timsahın ağzı kapalı, başka poloda açık birinde diş var diğerinde yok, yada simetrik değil, kaliteli değilse dikkat.

eğer bunları anlaması zor geliyor ise yine anlaması kolay noktalardan birisi düğmeleri.

düğmeleri orijinalde pahalı olan sistem inci gibi bir malzemeden yapılma, renk his direk inci gibi.

sahteler direk plastik.

birde gerçekler en alt ortalarda yani polonun en alt sağında ve solunda yırtmaçlar olur 2-3cm boyunda , kimi zaman sahtelerde yırtmaç yok polonun alt uçları kare biçiminde

son olarak arkadaş şunuda belirti, ıhracat fazlasıymış, sezon indirimiymiş inanmayın dedi bugün 2015 olan araba lastiğini 8 ay öncesine göre %50 indirim ile alırsın çünkü 2016 geliyor ve lastik üzerinde 2015 yazıyor.

ama lacoste böyle değil lacoste 70lerden beridir aynı tasarım,kumaş,model,kalite,renk ile satıyor asla %680 gibi indirim beklemeyin öyle bir indirim olsa diğer pazarlardaki bayiiler doluşur alırdı zaten dedi.

dünyada hemen hemen her yerde gerçek resmi bayiilerde fiyat neredeyse sabit aralarında %20 oynarsa oynar geriside emin olun sahte ki buna Amerika bile dahil dedi.
    Yahu demeyeyim demeyeyim diyorum ama Eren tekstil zaten lacoste un kalesi. Bilip bilmeden her konuda yorum yapmayalım lütfen. Eren Holdingin açın sitesini biraz incelesen 25 senedir üretim ve dağıtımını yaptıklarını sitenin de kendilerinin olduğunu anlardınız. Ben burda kendim almadığım millete boş muhabbet için birşey paylaşmam. Zaten fiyatlar da okadar ucuz değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu demeyeyim demeyeyim diyorum ama Eren tekstil zaten lacoste un kalesi. Bilip bilmeden her konuda yorum yapmayalım lütfen. Eren Holdingin açın sitesini biraz incelesen 25 senedir üretim ve dağıtımını yaptıklarını sitenin de kendilerinin olduğunu anlardınız. Ben burda kendim almadığım millete boş muhabbet için birşey paylaşmam. Zaten fiyatlar da okadar ucuz değil

Eren tekstile laf attığımı görüyormusun hocam? Türkçe yazdım orada Fransızca değil, oku anla öyle laf at ortaya!

arkadaşa dedimki belkide allah korumuştur, dikkatli ol sahtesi çok, almadan önce araştır bunun neresinde Eren tekstilmidir nedir laf atmışlığımı, yada bilip bilmeden yorum yaptığımı görüyorsun.

asıl okuyup anlamadan milleti karalama işine bak

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eren tekstil lacoste'un Türkiye'deki tek dünyadaki lacoste a üretim yapan sayılı üretim tesislerinden birisidir. Hatta Devanlay-Eren ortaklığıdır. Trakya tarafında çalışırken birkaç kez ziyaret etmişliğim var. Yani erende satılan herşey orjinaldir.
    Bu arada dip not, lacoste a kumaş tedarik eden bir firmadayım, adamların kumaş alırken paradan kaçmadıklarını ve haliyle o rakamları gerçekten hak ettiğimi söyleyebilirim

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk Parlamenterler Birliği ile Göral Otomotiv arasında Türk Parlamenterler Birliği üyelerinin yararlanacağı Peugeot Otomobil kampanyası protokol anlaşması kapsamında %12 ile %18 arasında değişen indirimler uygulanmaktadır.

Kampanya Bilgileri:

* Fiyatlar trafik sigortası hariç, anahtar teslim fiyatlarıdır. Kampanya Popaş ve Göral stoklarındaki araçlar için geçerlidir.

* Vergilerden oluşacak değişiklikler fiyata yansıtılacaktır. Popaş / Göral stoklar bittiğinde kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

* Kampanya Opak / Metal renk dahil fiyatlandırılmıştır. Sedefli renk talep edilmesi durumunda sedef renk farkı fiyata ilave edilecektir.

* Kampanya fiyatlarına opsiyon bedelleri dahil değildir, talep edilen ilave opsiyon bedelleri fiyata yansıtılacaktır.

* Kampanyadan yararlanacak Türk Parlamenterler Birliği üyesi olduğunu belirtir doküman ilgili birlikten alınması zorunludur.

Araçlar ve indirim oranları hakkında bilgi almak için irtibat:

Ufuk PEKESEN Satış Sorulmusu 0546 697 90 91
    Cem YILMAZ Satış Sorumlusu 0533 309 32 23

Milletvekillerine %18 indirim

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sahteler direk plastik.

aynı arkadaş sanalcadir.com'un sahibi eren holding'in lacoste, g-star, swatch gibi markaların Türkiye distiribitörü de olduğunu mu söyledi?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22259323/detay
    Bu araç ne kadara satılır ? Satıcı donanımını yanlış girmiş büyük ihtimalle Premium, sunroof hariç en dolusuymuş

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22259323/detay
    Bu araç ne kadara satılır ? Satıcı donanımını yanlış girmiş büyük ihtimalle Premium, sunroof hariç en dolusuymuş
    68-73 bandında yeni kasa varken buna bakmazdım dediğim araçlar 2012 30.000 kilometre bandında 4-6 binlik hasar kayıtları olan araçlar ben tavsiyem onlara bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    68-73 bandında yeni kasa varken buna bakmazdım dediğim araçlar 2012 30.000 kilometre bandında 4-6 binlik hasar kayıtları olan araçlar ben tavsiyem onlara bakın
    Bu araçtada 3 4 bin hasar kaydı varmış
    Kendim için düşünmüyorum zaten, komşumuza takas gelmişte sorayım dedim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satacağı tavan rakam 53-54 lira bence.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan paraya aynı arabanın boyasız 40-50.000 de olanları bulunabilir rahatlıkla hemde sunrooflu olanları, araç fotoğraflardanda pek diri görünmüyor zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satacağı tavan rakam 53-54 lira bence.
    Benimde aklımdan geçen rakamlar oydu

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu donanıma ve km ye göre fiyat çok düşük geldi.
    Kazasızdır 2 parça boya var demiş ne derece doğru bilmiyorum ama dedikleri gibiyse kaçmaz bir fiyat.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32127491/detay
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer ilanlarına bakayım dedim.
    Bu final şaka mı yapıyor acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32245061/detay
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)