Valla ben 3 senedir kullanıyorum gayet güzel. Kasa durumu. Nette dolaşan Daniel klein falan gibi ürünlerle karıştırmamak lazım.
Printable View
Turkcell Bip sürpriz nokta ve 4.5 g ramazan kampanyalarını takip edin
sayfaya bakiim dedim ne varmış fırsat diye de ensardan beri turkcelle ait hiç bir ürün kullanmadım
hükümet değiştikten sonra ensara sponsorluğu çekerlerse yine kullanmayacağım
Cepteteb ile kitapyurdu'dan alacağınız kitaplarda %50 indirim var.
Kitap almak isteyenler için kidega.com'da, ayın enparalısına,30 liraya 15 lira indirim var.
Yanlış hatırlamıyosam 5 temmuz da a101 e çok güzel şeyler gelicek araba ile ilgili
2 tane mini kompresör kurtardım ;)
n11 de hediye kodu olan var mı?
bu siteden geçen denk geldim takip edersen bulabilirsin
Once Coupon A Time | İndirim Kodu ve Kataloglar
Sultanbeyli Pilato avm de bugun e-bebek magazasi acildi, her 150 liralik alisverise 50 lira hediye ceki veriyorlar. bugun gittim 1050 liralik alisveris yaptim 350 liralik hediye ceki kazandim. 19 unua kadarmis tavsiye ederim.
Fırsattan ziyade bilgi amaçlı paylaşım olacak.
Boynerden 15 gün önce ayakkabı-tshirt siparişi geçtim. 200 tl tutan siparişim sürekli ''Tedarik Sürecinde'' diye yazıyor. Sitelerinde ve şikayetvardan sürekli yazdım sipariş iptali istiyorum diye. Telefonla ulaşılamıyor zaten.
Bugün mesaj geldi iptali gerçekleştirdik ücreti iade ettik diye. Hesapta para yok :confused:
Sitelerde fazlaca mağdur var. Boynerden internet üzerinden alışverişlerinizde dikkat edin. Dolandırıldık sanırım sporgazetesi.
https://www.flypgs.com/kampanyali-uc...FZo24Aodl1EDcQ
pegasus %40 indirimli yurtdışı uçuşları bugün son gün rezerv için :)
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları urunleri ve daha fazlası icin internet alışveriş sitesi
Apple kategorisine göz atabilirsiniz, baya uygun apple'a göre telefonlar.
Asus X540NA-GO067 15.6" Notebook, Intel Celeron N3350, 4GB RAM, 500GB HDD, FreeDOS: Amazon.com.tr
bende şu laptopu aldım
özellik bakımından fiyatı iyi geldi piyasanın ztn 200 lira altında
Migros 64. Yılını kutladığı için ciddi indirimler mevcut
16 ekime kadar şampuan ve saç kremlerinde %40 indirim var. Takip ederseniz indirime girecek çok fazla ürün var.