Allah rahmet eylesin..
Printable View
Allah rahmet eylesin..
birsey merak ediyorum turkiyede unlu biri olse driftci ...iyi olmusmu diceksnz...birakin arkdslar insan bu ya ve adam kndi surmuyordu bukdr duygusuz olmayin...iyi olmus demekle gunah isliyosunuz benden demesi
gökan abi ben de kastettiğin gruptan olduğum için alıntı yaptım, türkiyenin drifte gönül vermiş profesyonelleri etkinlik düzenleyip yarışma yapmak için uğraşıyor bildiğim kadarı ile olimpiyat stadı otoparkında falan antrenman yapıyorlar. Şimdi allah korusun , öyle birine bir şey olsa neden üzülmeyelim ? Kimse kötü yorum yapmaz o zaman. Ama sebebi de şu ki bu insanlar istanbulda trafikte drift yapıp
karşı şeritten gelene araba sürüp , yaya geçidinden kırmızı ışıktan tapa gaz mı geçiyor? Benim gözümde karşı şeritte arabası sürmek cana kast ile yargılanmalıdır. Mantığım buna işaret ediyor nolursun kızma :)
Fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta burada. Ölen insandır allah rahmet eylesin diyorum ben de ama aynı zamanda yaptığı hareketler ile her videoda 100 aracın hakkını gasp ediyor, kural ihlal ediyor ve cana kastediyordu.
Gözü olan insan bu adam çok çok çok yetenekli der, buna itirazım yok. Videolarda etrafa da dikkat ederek yorumlayan insan cana kast var, hak gasbı var ayıptır der diyorum kusuruma bakmayın..
Allah rahmet eylesin nazar değdi adama :(
Adama nazar mı degdırdık naptık acaba ya allah rahmet eylesin bir yetenek daha kayboldu
Bu adam gibi birisi siz trfikte giderrken çocuğunuzun içinde olduğu arabaya vursa, evladınızı öldürse içinizdeki god them street racer modunuzu görürüm.
Hepimiz seviyoruz makası, yanlamayı, hız yapmayı. Bu adamın ki kamikaze işiydi. Oluşabilecek bir anlık tehlikeden kurtulamayacak şekilde yapıyorsak bu atraksiyonları, tek kelime söylemeye hakkımız yok.
millet karşıdan karşıya geçiyodu yaya ya yeşil yanarken adam aralarına yan giriyo. Olucak iş değildi. Allah rahmet eylesin tabiki ama yetenegini çöpe atmış bi adamdı
Arkadaşlar sanırım ölen arkadaş müslüman değildi müslüman olmayan birinin ardından Allah rağmet eylesin denilmez hatılatmak istedim..
ölen arkadaşında toprağı bol mekanı cennet olsun..
O kadar halti yedikten sonra drift sampiyonu olsan ne olur taninmiş olsan ne olur ķömur makarna dagitan iyilik melegi olsan ne olur.belki ölmeseydi öbur gun herzamanki yedigi haltlari yerken baskasinin canini alacakti ?
dün arkadaşa videolarını izlettim, 4.video yolda gelir yakında dedim :( Mekanı cennet olsun, kendi kullanmıyoken kendi arabasında öldü adam :(
dayının dreksiyon iyiydi yaaa üzüdüm bide arkdaşından dolayı olması dahada üzücü
Kavram karmaşasına gel :D Benim inancım müslümanlıksa ölen hamster ım için bile İnandığım Allah'tan rahmet dilerim. Hamster ıma sorsak yahudiydi belki kim bilir ? Başka bir örnek ; Hristiyan biri kaza atlatınca oo yüce isa korumuş mu diyelim o muhammed e değil isa ya inanıyor diye ?
Bir de bu konularla ilgili bir örnek geldi aklıma, şimdi bu forumda bulunan, modifiye yapan adam TABİİ Kİ yanlar, kırmızıda geçer, şehir içinde gazlar, 1cm ile makasa girer vs yapmıyorsa burada işi ne diyenler için , bir erkek düşünelim e o zaman yolda gördüğü kızın peşine takılmalı , laf atmalı, yer gibi bakmalı ? E erkek değil mi yoksa ?
Her yapılmayan şey yetenek beceri cesaret eksikliğinden yapılmıyor yapılamıyor demeden önce düşünün ; sorumluluklar, bilinç , akıl , ahlak da eylemlerimize etki eden kavramlardır.
Saygılar :)
Hz. Aişe validemizden rivayet edilen bir hadisi şerifde Peygamberimiz (sav)
"Bir arkadaşınız öldüğü zaman onu bırakın, onu gıybet edip ayıplamayın." buyurmuştur.(Ebu Davud, Sünen, Edeb, 49, IV /275)
Toprağı bol olsun üzüldüm/üzülmedim(zor değilmiş)
üzüldüm daha yeni evlenmişti bide :(
'' allah rahmet eylesin ''
Hepimiz aynı allaha inandığımıza göre bence bir problem yok.
Yanlız gözlerim yaşardı bu site de yanlış yerlerde tehlikeli araba kullanmanın doğru olmadığını düşünenler varmış..
yazık oldu ya iyi yanlıyodu adam