valla büyük geçmiş olsun sahibine araçın alt kısmı önemli tabi alttan darbe varsa onuda degerlendirmek gerekir.
Printable View
valla büyük geçmiş olsun sahibine araçın alt kısmı önemli tabi alttan darbe varsa onuda degerlendirmek gerekir.
bende biliyorum arabayı hatta ilk çıktığı zaman yapmıştı sahibi yazık nası kıyıyo diye düşünmüştük.. içindekilere bişey olmadıysa ve kaskodan da parasını alıcaksa belki de hayırlısı böyleymiş denebilir.. satılması baya bi zor olurdu çnkü bunun
Uzun süre satılıktı bu araba hiç el değiştirdi mi acaba
Gecmis olsun, kötü olmus.
Ben de begenmezdim özellikle dodiklerini :)
sahıbıne cok gecmıs olsun...
sahibine geçmiş olsun kendilerinde bişey yoktur inş..
perşembe akşamıda bizim arkadaşın c2 vts pert oldu..yastıklar açıldı alt takım dağıltı motor geriye kaydı vs vs..dışardan hiç bişe yok ama alt taraftan gitti araba..
böle bi arabanın veya arabaların dikkat edin kendı fikrim ve dikkatımdir dodik boya ucuk boya vs modlar yapıldıktan sora satılık iLanı konulup ucup fiyatlar konuLur doLayısıyLa satılmadığı içinde kasko deeride az yuksek oLduğu için yağmurLu bi hava denk getirilip profosyonel bi sekıLde vurulup pert edilir:)
büyük geçmiş olsun
allah kimsenin başına vermesin...
zaten kaza içinde alkol varsa kendine bişi olmadıktan sonra parayı alamasın yani, başkasının canına kastetmek ne demek yaa bu insanlar ne kadar cahil.... sinirlenmemek elde degil
İçindekilere bişe olmasında gerisi boş...
aracı biliyorum yazık olmuş geçmiş olsun sahibine
konu hortluyo ama olsun denk geldi öyle :)
http://www.sahibinden.com/megane_ii_...XQQdisplayitem
arka çamurluk komedi olmuş resmen:D
yapma abi geçen bi farın balastına su girmişti orjinal sadce 300 ytl verdik oda cıkma.toplanmaz bence bu araba içine etmişler...
Hey gıdı Ankara'nın ılk RS'i hey...
16 milyar dio 10 kaada alınır :D